Düet tercih etmişsin o nedenle dezavantajlıydın bu haftaAriana hanımkızımızı ayırt ederken zorlandım
Lakin belli de olmaz spoiler vermiyim
![]()
Jessie'nin de etkisi ile yarı finale çıkalım dedik.
Düet tercih etmişsin o nedenle dezavantajlıydın bu haftaAriana hanımkızımızı ayırt ederken zorlandım
Lakin belli de olmaz spoiler vermiyim
![]()
Kendini beklentiye sokmaJessie'nin de etkisi ile yarı finale çıkalım dedik.En kötü 4 bekliyorum senden. Çok hayal kırıklığına uğramam zannımca.
![]()
Kendini beklentiye sokmaBizim sıvacılara güven olmaz ters köşeleri severiz
![]()
Muhammed kim la yok öyle biri bizim gruptaBu hafta sıvadan tam destek var bana. Destere zaten pc'ye yapıştı. Muhammed'ciģim çok severim dedi. Masacre bilmiyorum onu ama min. 3 bekliyorum. Sende bozma bu ekibi.![]()
Muhammed kim la yok öyle biri bizim gruptaBenden habersiz yeni kayıt mı yaptılar
![]()
Biz kod adı kullanıyoruz genelde
Ziynetimi nasıl buldun sözleri Sıla'ya aitBiz kod adı kullanıyoruz geneldeİlk ismi olduğunu biliyorum da garip geldi nedense
Bana da ilk ismimi söylediklerinde dönüp bakmam
![]()
Tam siyasi tartışmaların ayyuka çıktığı dönemde Sıla diyip beni tilt ediyorsun yineZiynetimi nasıl buldun sözleri Sıla'ya ait![]()
Tam siyasi tartışmaların ayyuka çıktığı dönemde Sıla diyip beni tilt ediyorsun yineŞarkı güzel ama Allah var Sıla yine döktürmüş pardon Ziynet
![]()
Bizimkisi sanat aşkı diyelimSılayı seviyorsun ama yediremiyorsun kendine hele Yan Benimle den sonra
![]()
Neyse inşallah hak ettiğimiz puanı almışızdır senden. Senin gibi müzik kulağı iyi olanlardan iyi puanlar beklerizBizimkisi sanat aşkı diyelim![]()
Dinlememe bile gerek yok tam puan.Ekli dosyayı görüntüle 53485
@Maskeli Fedai @Doğu @Billy Kane @EFE UYSAL kızımız yakında Tayyip'e oy verecek bence. Bunuda dikkate alın.![]()
Dinlememe bile gerek yok tam puan.![]()
Yabanci şarkilarla aram yok belki ama efsane parçalari biliriz.Harikasın. Reis'in izindeyiz Arianator ailesi olarak.Cidden puan Ver Bang Bang efsanedir.
![]()
Yabanci şarkilarla aram yok belki ama efsane parçalari biliriz.![]()
@Doğu'nun da dediği gibi bizde kod adı oluyor daha çok.
@Doğu'nun da dediği gibi bizde kod adı oluyor daha çok.Ki yine yoldaşımın dediği gibi ilk isimlere kimse dönüp bakmıyor alışmamışız sonuçta.
Bu yüzden kullansan bile bu örnekte olduğu gibi sonuç bulamayacaksın.
![]()
Saflık değil ben ona kıymam kıyamam böyle gönlü bol biriyim işte.İki paparayı vursana ağzına oğlum sende ne safsın. Geçen hafta seni yarı yolda bıraktılar valla cinsin. İnsan intikam ile nefret ile yaşar.![]()
Saflık değil ben ona kıymam kıyamam böyle gönlü bol biriyim işte.İntikam ve nefret duyacağım kişiler benim yoldaşlarım olmaz düşmanlarım olur genelde.
![]()