MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Düet tercih etmişsin o nedenle dezavantajlıydın bu hafta :A Ariana hanımkızımızı ayırt ederken zorlandım :A Lakin belli de olmaz spoiler vermiyim :A

Jessie'nin de etkisi ile yarı finale çıkalım dedik.:A En kötü 4 bekliyorum senden. Çok hayal kırıklığına uğramam zannımca.:Z

Bu hafta sıvadan tam destek var bana. Destere zaten pc'ye yapıştı. Muhammed'ciģim çok severim dedi. Masacre bilmiyorum onu ama min. 3 bekliyorum. Sende bozma bu ekibi.:A
Muhammed kim la yok öyle biri bizim grupta :A Benden habersiz yeni kayıt mı yaptılar :A

images (5).jpg

@Maskeli Fedai @Doğu @Billy Kane @EFE UYSAL kızımız yakında Tayyip'e oy verecek bence. Bunuda dikkate alın.:A

Menes'in başında ki M.:A
Daha grubunu tanımıyorsun. @MEnes bu olaya çok kırılacaktır.:A
@Doğu'nun da dediği gibi bizde kod adı oluyor daha çok. :A Ki yine yoldaşımın dediği gibi ilk isimlere kimse dönüp bakmıyor alışmamışız sonuçta. :A Bu yüzden kullansan bile bu örnekte olduğu gibi sonuç bulamayacaksın. :A

@Doğu'nun da dediği gibi bizde kod adı oluyor daha çok. :A Ki yine yoldaşımın dediği gibi ilk isimlere kimse dönüp bakmıyor alışmamışız sonuçta. :A Bu yüzden kullansan bile bu örnekte olduğu gibi sonuç bulamayacaksın. :A

İki paparayı vursana ağzına oğlum sende ne safsın. Geçen hafta seni yarı yolda bıraktılar valla cinsin. İnsan intikam ile nefret ile yaşar.:A

İki paparayı vursana ağzına oğlum sende ne safsın. Geçen hafta seni yarı yolda bıraktılar valla cinsin. İnsan intikam ile nefret ile yaşar.:A
Saflık değil ben ona kıymam kıyamam böyle gönlü bol biriyim işte. :A İntikam ve nefret duyacağım kişiler benim yoldaşlarım olmaz düşmanlarım olur genelde. :A

Saflık değil ben ona kıymam kıyamam böyle gönlü bol biriyim işte. :A İntikam ve nefret duyacağım kişiler benim yoldaşlarım olmaz düşmanlarım olur genelde. :A

Niye tatlı intikam oluyor bunlar bence denemen lazım.:A
Kendini övünce en az @destere kadar sevimsiz oluyorsun.:):)