MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Oylarımı kullandım..artık sadece 5 yarışmacı bulunuyor..oyları kullanırken de yarışmacı sayısının az olması biraz daha uğraştırıyor oylamayı:(
Benim puanlamam olsaydı puanları 15-15-13-12-12 olarak sıralardım:( yarışma sayısı azaldıkça biz jüriler yarışmacılardan daha stresli olduk:F :F çünkü oylamanın içinden çıkamıyoruz:( tüm yarışmacılara başarılar:)

10 sayfa ben yazdım elenirsem büyük olay çıkar.:F

Senin şu hedefi bu hafta gerçekleştirelim.:A

Aynen.:D Yetişmen baya imkansız.:D

Mayıs kralıda heyecan olsun diye 11 puan veriyor 1.ye.:F
Konu 1000 yoruma gidiyor @sokak sanati ne yaptın sen. 😱 @Çiğdem- Umuta bal pekmez mi yediyorsun ne bu enerjisi. :F
Hhahahaah çeyrek final haftasınada böylesi yakısır ama ayoll :F

ayrıca bal pekmez oalyına girme @destere yanlıs anlayıp kıskanır :A

Oylarımı kullandım..artık sadece 5 yarışmacı bulunuyor..oyları kullanırken de yarışmacı sayısının az olması biraz daha uğraştırıyor oylamayı:(
Benim puanlamam olsaydı puanları 15-15-13-12-12 olarak sıralardım:( yarışma sayısı azaldıkça biz jüriler yarışmacılardan daha stresli olduk:F :F çünkü oylamanın içinden çıkamıyoruz:( tüm yarışmacılara başarılar:)
Bugün Adım Leyla seviyordun inşallah :D

Emeğine sağlık. En büyük jüri destekçim oldun. Bu haftada beni üzmeyeceģini tahmin ediyorum.:bhr:

Oylarımı gönderdim @Çiğdem-'e oklavadan bu hafta da yırttık :A

Bu hafta çok zorlandım oy verirken çok çekişmeli geçecek belli. Birincim bariz belliydi geri kalanlar sıralamayı belirledi :A