haha isme göre olsaydi herhafta zirvemde olurdu arti @vadikızı bu forumda en samimi oldugum ikinci kisi ve kendisi benden herzaman malesef dusuk aldi
jürileri ben değilim
Etiketledim Meloşumu ama kullanır mı bilmem, en son saçma diyordu bu yarışma için.amourux oy yollarmı acaba @mrt-06 senle konusuyordu en son buralarda
viddeo atıcaktım ama saçma demişse oklavayı hak etmiş yok ona oy moyEtiketledim Meloşumu ama kullanır mı bilmem, en son saçma diyordu bu yarışma için.
amourux oy yollarmı acaba @mrt-06 senle konusuyordu en son buralarda
Oya ihtiyaç varsa ben bir hesap açayım. SibelFanı şeklinde.viddeo atıcaktım ama saçma demişse oklavayı hak etmiş yok ona oy moy
Oya ihtiyaç varsa ben bir hesap açayım. SibelFanı şeklinde.
kim ne ypıyor bilmiyorum şuan ama cıvıltmamakta lazım tabi sonra suyu çıkıyor ayollBen çok uğraştım ama hepsi cok saçma dedi hiç bulaşma ona.
Daha ne kadar cıvıtılacak konudaki yorumları oku istersen oy isteyen mesajları. @denizz19 @sokak sanati @mrt-06 hepsinin mesajları ortada.kim ne ypıyor bilmiyorum şuan ama cıvıltmamakta lazım tabi sonra suyu çıkıyor ayoll
kazasız belasız bu ahftayıda atlatalımda
kim ne ypıyor bilmiyorum şuan ama cıvıltmamakta lazım tabi sonra suyu çıkıyor ayoll
kazasız belasız bu ahftayıda atlatalımda
Kendini niye ispiyonluyorsun cnmDaha ne kadar cıvıtılacak konudaki yorumları oku istersen oy isteyen mesajları. @denizz19 @sokak sanati @mrt-06 hepsinin mesajları ortada.
boş ver dedim derslerden zatenBenim aklıma takılan neden @pompy 'yi dışladın. Oy versin çocuk az halka karışsın.
boş ver dedim derslerden zaten
Benim mesajlarım temiz canım benimkilere de baksınlar da diğerleriyle karşılaştırsan diye kendimide yazdım.Kendini niye ispiyonluyorsun cnm
Sibel Can'ı sever misin?boş ver dedim derslerden zaten
Benim mesajlarım temiz canım benimkilere de baksınlar da diğerleriyle karşılaştırsan diye kendimide yazdım.
Sibel Can'ı sever misin?
Çocuğum senaryo ve arka sokaklar dışında az forumda ol. Çiğdem'de çok ister seni forumda görmek.
Yarı finalde oy isteriz pompydende bukadar yeni juri yeter gönderecekelre videoalrı attım zatnboş ver dedim derslerden zaten
yıldızlar yarışıyorda bile oyüzden oy kullanamadım işte senaryo ve Arka sokaklar annemle öyle anlaştımÇocuğum senaryo ve arka sokaklar dışında az forumda ol. Çiğdem'de çok ister seni forumda görmek.
zaten tatilde kullanabilir bütünlemem var @Çiğdem- tek dersten oda noktalama işaretlerinden ve bağlıyamadım diyeYarı finalde oy isteriz pompydende bukadar yeni juri yeter gönderecekelre videoalrı attım zatn
Biliyorum ben seni @mrt-06 mesajlarına bakmama gerek yok ayoll
Yarı finalde oy isteriz pompydende bukadar yeni juri yeter gönderecekelre videoalrı attım zatn
Biliyorum ben seni @mrt-06 mesajlarına bakmama gerek yok ayoll
yıldızlar yarışıyorda bile oyüzden oy kullanamadım işte senaryo ve Arka sokaklar annemle öyle anlaştım
zaten tatilde kullanabilir bütünlemem var @Çiğdem- tek dersten oda noktalama işaretlerinden ve bağlıyamadım diye