MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

@pompy benim şarkıyı nasıl buldun. Bu hafta oy veriyor musun.:D

Benim mesajlarım temiz canım benimkilere de baksınlar da diğerleriyle karşılaştırsan diye kendimide yazdım. :A

Sibel Can'ı sever misin?
Çocuğum senaryo ve arka sokaklar dışında az forumda ol. Çiğdem'de çok ister seni forumda görmek.:D
boş ver dedim derslerden zaten
Yarı finalde oy isteriz pompydende bukadar yeni juri yeter gönderecekelre videoalrı attım zatn :A

Biliyorum ben seni @mrt-06 mesajlarına bakmama gerek yok ayoll :bhr:

Çocuğum senaryo ve arka sokaklar dışında az forumda ol. Çiğdem'de çok ister seni forumda görmek.:D
yıldızlar yarışıyorda bile oyüzden oy kullanamadım işte senaryo ve Arka sokaklar annemle öyle anlaştım

Yarı finalde oy isteriz pompydende bukadar yeni juri yeter gönderecekelre videoalrı attım zatn :A

zaten tatilde kullanabilir bütünlemem var @Çiğdem- tek dersten oda noktalama işaretlerinden ve bağlıyamadım diye

Bu haftada versin çocuğun emeği olsun yarışmada. Harun dışlıyor zaten bazı kişilerden korkuyor az ablalık yap destek çık.:D

yıldızlar yarışıyorda bile oyüzden oy kullanamadım işte senaryo ve Arka sokaklar annemle öyle anlaştım

zaten tatilde kullanabilir bütünlemem var @Çiğdem- tek dersten oda noktalama işaretlerinden ve bağlıyamadım diye

Annenden bunun içinde izin al bence.:A