MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Gökhan'ı sevmediğini düşününce en az 2 almışımdır :D
Sibel yada Candana 1 vermistir diye dusunuyorum. Gökhan belki 3 senle Aride ilk 2 desinizdir :A bakalim tahmin tutacakmi @MEnes ama Gökhan 2 olsada şasirmam :A

Ben bu konularda biliyorsun artık şaka bile kaldıramıyorum. Elenirsem 1 ay ateş püskürtürüm tüm foruma.:(
Neyse benden yana sıkıntın olmasın bu şarkıyı sevdiğimi söylemiştim sonuçta. :A
bende seni korurum arkadaşım :D
herkes istediği gibi oylar.
Gökhana 1 verdiğinde bile sana birsey demedim. herkes saygı duymalı düşüncelerimize :A
Kesinlikle her şey saygı çerçevesinde olmalı. Zor olan bir oylamaydı 1 verdiğimiz de üzülmesin napalım Çeyrek Finale gelmiş sonuçta. :A
Gökhan'ı sevmediğini düşününce en az 2 almışımdır :D
Herkes bilgi koparmak için bir şeyler yazıyor keşke kullandğımı son gün söyleseydim. :A Al son bigimi veriyorum evet sen de 1 almadın. :A :A Diğerleri de düşünsün dursun şimdi kim 1 aldı diye. :A :A

Sibel yada Candana 1 vermistir diye dusunuyorum. Gökhan belki 3 senle Aride ilk 2 desinizdir :A bakalim tahmin tutacakmi @MEnes ama Gökhan 2 olsada şasirmam :A
Fazla deşmeyelim artık bu durumu lütfen ama. :A Bırakalım da Cuma'ya kalsın biraz da sürprizler. :A

Kesinlikle her şey saygı çerçevesinde olmalı. Zor olan bir oylamaydı 1 verdiğimiz de üzülmesin napalım Çeyrek Finale gelmiş sonuçta. :A

Herkes bilgi koparmak için bir şeyler yazıyor keşke kullandğımı son gün söyleseydim. :A Al son bigimi veriyorum evet sen de 1 almadın. :A :A Dİğerleri de düşünsün dursun şimdi kim 1 aldı diye. :A :A

Fazla deşmeyelim artık bu durumu lütfen ama. :A Bırakalım da Cuma'ya kalsın biraz da sürprizler. :A
kendini tutamayıp comment yaptın olmadı :A

Süprizi kaçtı @MEnes :A

Herkes bilgi koparmak için bir şeyler yazıyor keşke kullandğımı son gün söyleseydim. :A Al son bigimi veriyorum evet sen de 1 almadın. :A :A Diğerleri de düşünsün dursun şimdi kim 1 aldı diye. :A :A

Forumun en iyi moderatörüsün kesinlikle.:bhr:

Forumun en iyi moderatörüsün kesinlikle.:bhr:
1c9cfb5c9d1bb973d3295c060cb078e0.gif

Tüm sırrı bozdunuz yaa. :A :A

@dreamy kankim geçen hafta verdiğin tam puan şahaneydi sana minnet doluyum. Son haftalarda umarım bu minnetim devam eder.:bhr:

Zayıflığım değil naifliğim insanlara kıyamıyorum. :A :A Ama yine de beklenmedik oylarım var onlar hala muamma. :A Kim 1 kim 5 aldı bilinmiyor veya arasında kimler var bilinmiyor. :A
benimde şaşırticı oylamam oldu.
bu hafta kimseyi beğenmedim :A
kötünün iyisini seçtim :A

benimde şaşırticı oylamam oldu.
bu hafta kimseyi beğenmedim :A
kötünün iyisini seçtim :A
Ben de tam tersine hepsi dinlediğim sevdiğim şarkılardı ilginç oldu. :A Puanlarken de bir garip puanladım o yüzden. :A
umut çok ciddiye alıyor evet diğer sezona katılamıcak mesala tüm enerjisi bitti genelde 1 sezon yarıştıktan sonra 1 sezon dinlenmeye çekilmesi gerekiyor ayoll :A :A :A
He ya baksana kampanya üstüne kapmanya yapıyor enerjisinin bitmesi çok normal. :A :A