Sibel yada Candana 1 vermistir diye dusunuyorum. Gökhan belki 3 senle Aride ilk 2 desinizdir bakalim tahmin tutacakmi @MEnes ama Gökhan 2 olsada şasirmamGökhan'ı sevmediğini düşününce en az 2 almışımdır
Sibel yada Candana 1 vermistir diye dusunuyorum. Gökhan belki 3 senle Aride ilk 2 desinizdir bakalim tahmin tutacakmi @MEnes ama Gökhan 2 olsada şasirmamGökhan'ı sevmediğini düşününce en az 2 almışımdır
Neyse benden yana sıkıntın olmasın bu şarkıyı sevdiğimi söylemiştim sonuçta.Ben bu konularda biliyorsun artık şaka bile kaldıramıyorum. Elenirsem 1 ay ateş püskürtürüm tüm foruma.
Kesinlikle her şey saygı çerçevesinde olmalı. Zor olan bir oylamaydı 1 verdiğimiz de üzülmesin napalım Çeyrek Finale gelmiş sonuçta.bende seni korurum arkadaşım
herkes istediği gibi oylar.
Gökhana 1 verdiğinde bile sana birsey demedim. herkes saygı duymalı düşüncelerimize
Herkes bilgi koparmak için bir şeyler yazıyor keşke kullandğımı son gün söyleseydim. Al son bigimi veriyorum evet sen de 1 almadın. Diğerleri de düşünsün dursun şimdi kim 1 aldı diye.Gökhan'ı sevmediğini düşününce en az 2 almışımdır
Fazla deşmeyelim artık bu durumu lütfen ama. Bırakalım da Cuma'ya kalsın biraz da sürprizler.Sibel yada Candana 1 vermistir diye dusunuyorum. Gökhan belki 3 senle Aride ilk 2 desinizdir bakalim tahmin tutacakmi @MEnes ama Gökhan 2 olsada şasirmam
kendini tutamayıp comment yaptın olmadıNeyse benden yana sıkıntın olmasın bu şarkıyı sevdiğimi söylemiştim sonuçta.
Kesinlikle her şey saygı çerçevesinde olmalı. Zor olan bir oylamaydı 1 verdiğimiz de üzülmesin napalım Çeyrek Finale gelmiş sonuçta.
Herkes bilgi koparmak için bir şeyler yazıyor keşke kullandğımı son gün söyleseydim. Al son bigimi veriyorum evet sen de 1 almadın. Dİğerleri de düşünsün dursun şimdi kim 1 aldı diye.
Fazla deşmeyelim artık bu durumu lütfen ama. Bırakalım da Cuma'ya kalsın biraz da sürprizler.
Zorladıkça zorluyorlar dayanamadım, ama artık son commentimi yaptım noktayı koydum daha da yapmam.kendini tutamayıp comment yaptın olmadı
Neyse benden yana sıkıntın olmasın bu şarkıyı sevdiğimi söylemiştim sonuçta.
Kesinlikle her şey saygı çerçevesinde olmalı. Zor olan bir oylamaydı 1 verdiğimiz de üzülmesin napalım Çeyrek Finale gelmiş sonuçta.
Herkes bilgi koparmak için bir şeyler yazıyor keşke kullandğımı son gün söyleseydim. Al son bigimi veriyorum evet sen de 1 almadın. Diğerleri de düşünsün dursun şimdi kim 1 aldı diye.
Fazla deşmeyelim artık bu durumu lütfen ama. Bırakalım da Cuma'ya kalsın biraz da sürprizler.
Forumun en iyi moderatörüsün kesinlikle.
Tamam la şımartma bu kadar, benim sanatım üstümde uygulayınca bir garip oldum.Sen daha komiksin cemden.
ee o senin zayıflığın
Tüm sırrı bozdunuz yaa.
Zayıflığım değil naifliğim insanlara kıyamıyorum. Ama yine de beklenmedik oylarım var onlar hala muamma. Kim 1 kim 5 aldı bilinmiyor veya arasında kimler var bilinmiyor.ee o senin zayıflığın
bi tutamadın kendini. dahada zorlasak oylarını şimdiden yazacan buraya
benimde şaşırticı oylamam oldu.Zayıflığım değil naifliğim insanlara kıyamıyorum. Ama yine de beklenmedik oylarım var onlar hala muamma. Kim 1 kim 5 aldı bilinmiyor veya arasında kimler var bilinmiyor.
La biraz gizem katıyorum eğleniyoruz şurda.
umut çok ciddiye alıyor evet diğer sezona katılamıcak mesala tüm enerjisi bitti genelde 1 sezon yarıştıktan sonra 1 sezon dinlenmeye çekilmesi gerekiyor ayollBen bu konularda biliyorsun artık şaka bile kaldıramıyorum. Elenirsem 1 ay ateş püskürtürüm tüm foruma.
umut çok ciddiye alıyor evet diğer sezona katılamıcak mesala tüm enerjisi bitti genelde 1 sezon yarıştıktan sonra 1 sezon dinlenmeye çekilmesi gerekiyor ayoll
Ben de tam tersine hepsi dinlediğim sevdiğim şarkılardı ilginç oldu. Puanlarken de bir garip puanladım o yüzden.benimde şaşırticı oylamam oldu.
bu hafta kimseyi beğenmedim
kötünün iyisini seçtim
He ya baksana kampanya üstüne kapmanya yapıyor enerjisinin bitmesi çok normal.umut çok ciddiye alıyor evet diğer sezona katılamıcak mesala tüm enerjisi bitti genelde 1 sezon yarıştıktan sonra 1 sezon dinlenmeye çekilmesi gerekiyor ayoll
ben geçen Gökhan emanet edildi diye çok kaptırdım kendimi. 20 saat falan uzak durdum forumdan. ancak toparlandımEvet bi dinlenip toparlanma süreci yaşamam gerekiyor. Çok kaptırıyorum.
Ben de tam tersine hepsi dinlediğim sevdiğim şarkılardı ilginç oldu. Puanlarken de bir garip puanladım o yüzden.
He ya baksana kampanya üstüne kapmanya yapıyor enerjisinin bitmesi çok normal.
yarışma bitince sokak sanatiEvet bi dinlenip toparlanma süreci yaşamam gerekiyor. Çok kaptırıyorum.
1. belli de gerisi
yarışma bitince sokak sanati