Sibel yada Candana 1 vermistir diye dusunuyorum. Gökhan belki 3 senle Aride ilk 2 desinizdirGökhan'ı sevmediğini düşününce en az 2 almışımdır![]()
Sibel yada Candana 1 vermistir diye dusunuyorum. Gökhan belki 3 senle Aride ilk 2 desinizdirGökhan'ı sevmediğini düşününce en az 2 almışımdır![]()
Neyse benden yana sıkıntın olmasın bu şarkıyı sevdiğimi söylemiştim sonuçta.Ben bu konularda biliyorsun artık şaka bile kaldıramıyorum. Elenirsem 1 ay ateş püskürtürüm tüm foruma.![]()
Kesinlikle her şey saygı çerçevesinde olmalı. Zor olan bir oylamaydı 1 verdiğimiz de üzülmesin napalım Çeyrek Finale gelmiş sonuçta.bende seni korurum arkadaşım
herkes istediği gibi oylar.
Gökhana 1 verdiğinde bile sana birsey demedim. herkes saygı duymalı düşüncelerimize![]()
Herkes bilgi koparmak için bir şeyler yazıyor keşke kullandğımı son gün söyleseydim.Gökhan'ı sevmediğini düşününce en az 2 almışımdır![]()
Fazla deşmeyelim artık bu durumu lütfen ama.Sibel yada Candana 1 vermistir diye dusunuyorum. Gökhan belki 3 senle Aride ilk 2 desinizdirbakalim tahmin tutacakmi @MEnes ama Gökhan 2 olsada şasirmam
![]()
kendini tutamayıp comment yaptın olmadıNeyse benden yana sıkıntın olmasın bu şarkıyı sevdiğimi söylemiştim sonuçta.
Kesinlikle her şey saygı çerçevesinde olmalı. Zor olan bir oylamaydı 1 verdiğimiz de üzülmesin napalım Çeyrek Finale gelmiş sonuçta.
Herkes bilgi koparmak için bir şeyler yazıyor keşke kullandğımı son gün söyleseydim.Al son bigimi veriyorum evet sen de 1 almadın.
![]()
Dİğerleri de düşünsün dursun şimdi kim 1 aldı diye.
![]()
Fazla deşmeyelim artık bu durumu lütfen ama.Bırakalım da Cuma'ya kalsın biraz da sürprizler.
![]()
Zorladıkça zorluyorlar dayanamadım, ama artık son commentimi yaptım noktayı koydum daha da yapmam.kendini tutamayıp comment yaptın olmadı![]()
Neyse benden yana sıkıntın olmasın bu şarkıyı sevdiğimi söylemiştim sonuçta.
Kesinlikle her şey saygı çerçevesinde olmalı. Zor olan bir oylamaydı 1 verdiğimiz de üzülmesin napalım Çeyrek Finale gelmiş sonuçta.
Herkes bilgi koparmak için bir şeyler yazıyor keşke kullandğımı son gün söyleseydim.Al son bigimi veriyorum evet sen de 1 almadın.
![]()
Diğerleri de düşünsün dursun şimdi kim 1 aldı diye.
![]()
Fazla deşmeyelim artık bu durumu lütfen ama.Bırakalım da Cuma'ya kalsın biraz da sürprizler.
![]()
Forumun en iyi moderatörüsün kesinlikle.![]()
Tamam la şımartma bu kadar, benim sanatım üstümde uygulayınca bir garip oldum.Sen daha komiksin cemden.![]()
ee o senin zayıflığın![]()
Tüm sırrı bozdunuz yaa.![]()
![]()
Zayıflığım değil naifliğim insanlara kıyamıyorum.ee o senin zayıflığın
bi tutamadın kendini. dahada zorlasak oylarını şimdiden yazacan buraya![]()
benimde şaşırticı oylamam oldu.Zayıflığım değil naifliğim insanlara kıyamıyorum.![]()
Ama yine de beklenmedik oylarım var onlar hala muamma.
Kim 1 kim 5 aldı bilinmiyor veya arasında kimler var bilinmiyor.
![]()
La biraz gizem katıyorum eğleniyoruz şurda.![]()
umut çok ciddiye alıyor evet diğer sezona katılamıcak mesala tüm enerjisi bitti genelde 1 sezon yarıştıktan sonra 1 sezon dinlenmeye çekilmesi gerekiyor ayollBen bu konularda biliyorsun artık şaka bile kaldıramıyorum. Elenirsem 1 ay ateş püskürtürüm tüm foruma.![]()
umut çok ciddiye alıyor evet diğer sezona katılamıcak mesala tüm enerjisi bitti genelde 1 sezon yarıştıktan sonra 1 sezon dinlenmeye çekilmesi gerekiyor ayoll![]()
![]()
![]()
Ben de tam tersine hepsi dinlediğim sevdiğim şarkılardı ilginç oldu.benimde şaşırticı oylamam oldu.
bu hafta kimseyi beğenmedim
kötünün iyisini seçtim![]()
He ya baksana kampanya üstüne kapmanya yapıyor enerjisinin bitmesi çok normal.umut çok ciddiye alıyor evet diğer sezona katılamıcak mesala tüm enerjisi bitti genelde 1 sezon yarıştıktan sonra 1 sezon dinlenmeye çekilmesi gerekiyor ayoll![]()
![]()
![]()
ben geçen Gökhan emanet edildi diye çok kaptırdım kendimi. 20 saat falan uzak durdum forumdan. ancak toparlandımEvet bi dinlenip toparlanma süreci yaşamam gerekiyor. Çok kaptırıyorum.![]()
Ben de tam tersine hepsi dinlediğim sevdiğim şarkılardı ilginç oldu.Puanlarken de bir garip puanladım o yüzden.
He ya baksana kampanya üstüne kapmanya yapıyor enerjisinin bitmesi çok normal.![]()
![]()
yarışma bitince sokak sanatiEvet bi dinlenip toparlanma süreci yaşamam gerekiyor. Çok kaptırıyorum.![]()
1. belli de gerisi![]()
yarışma bitince sokak sanati![]()
![]()
![]()