TVen Fav10 İtirafları 46.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olmaz artık anlamı kalmadı :X

giphy.gif
Bu ne ya. :D

Önceki itiraflara tırt demiştim ama bu haftakileri görünce önceki haftalardaki itiraflar daha iyiymiş :D

@sokaksanati çok açık sözlü bir insan tebrik ederim. Herkesi sevmiyorum ama bana destek olun demesi çok içten. Teşekkürler @sokaksanati destekleyecem seni :X :X

Ayrıca konuyu 2 saatte 9 sayfa yaparsanız yazdıklarınızı okumam, net. İştahla girdim herkes ne yazmış bakayım dedim ama 😱 😱 😱

giphy.gif

Her zaman ki hallerim.:A MS için dedim ben sen orada yoksun.:(
Eğer söz verdik destek olalım yani eşek değilim ya diyorsan gel bekleriz. @Çiğdem- senide alır.:F

Hem gelirsen bu klibe oy vereceksin çokta pişman olmazsın.:A

Bir mesaj vermek istiyor foto ama aklıma gelen değildir herhalde :A

@sokak sanati sen anlarsın bir baksana. :A

İçki resimli bir gif ararken denk gelmiş gibi duruyor. Ama neyi beğendi onu çözemedim.:F

Her zaman ki hallerim.:A MS için dedim ben sen orada yoksun.:(
Eğer söz verdik destek olalım yani eşek değilim ya diyorsan gel bekleriz. @Çiğdem- senide alır.:F

Hem gelirsen bu klibe oy vereceksin çokta pişman olmazsın.:A

İçki resimli bir gif ararken denk gelmiş gibi duruyor. Ama neyi beğendi onu çözemedim.:F
Çok ilginç bir kare ama MonaLisa tablosundaki sırrı çözer gibi inceledim ama. :A @RüzgarGülü senin yorumun ne?

Ya o iki adamda bir iş var bence ikisi sevgili olup kız da bu ikisinin sevgilisi olabilir. :A Çünkü arkadaki adam çok kötü bakıyor. :A

Bence ortada ki adam hem emdiriyor hem gömdürüyor ve herkes bunun farkında ama değilmiş gibi davranıyor. Arkada ki adam ile kızda yasak ilişki yaşıyor.:A

Kim bu @destere nin sapığı ayoll bıraksın çocuğun peşini birde @Harunnn60 a laf ediyor savunacak tabikide destereyi ona yedirecek değiliz :( :( :(

Harun bence bu gizli itirafcı. Şöyle ki itirafları kendisinin yaptığını düşünmesin diye kendini desterw'yi savunuyor gibi gösteriyor.:A @Harunnn60

Kim bu @destere nin sapığı ayoll bıraksın çocuğun peşini birde @Harunnn60 a laf ediyor savunacak tabikide destereyi ona yedirecek değiliz :( :( :(
İyi ki senin sapığın yok. :A

Bence ortada ki adam hem emdiriyor hem gömdürüyor ve herkes bunun farkında ama değilmiş gibi davranıyor. Arkada ki adam ile kızda yasak ilişki yaşıyor.:A
Tövbe estağfurullah o nasıl laf la. İlk defa böyle bir tabir duydum. :A

Ne oldu yine nefretlisin bana. :T:
yine elenmemişsin senin yüzünden gül gibi irem bir deri bir kemik elenmiş :) oysa iremden daha evlenmene bak şarkısını şeydecektik oysa sibel teyzeden bir beklentimiz bile yok lanet olasıca elenmemiş hemde ikili eleme vardı kesin gider diyordum yine tehtitle oy toplamışsın :)