Bir mesaj vermek istiyor foto ama aklıma gelen değildir herhaldegiflerde keşfettim az önce
Önceki itiraflara tırt demiştim ama bu haftakileri görünce önceki haftalardaki itiraflar daha iyiymiş
@sokaksanati çok açık sözlü bir insan tebrik ederim. Herkesi sevmiyorum ama bana destek olun demesi çok içten. Teşekkürler @sokaksanati destekleyecem seni
Ayrıca konuyu 2 saatte 9 sayfa yaparsanız yazdıklarınızı okumam, net. İştahla girdim herkes ne yazmış bakayım dedim ama 😱 😱 😱
Bir mesaj vermek istiyor foto ama aklıma gelen değildir herhalde
@sokak sanati sen anlarsın bir baksana.
Çok ilginç bir kare ama MonaLisa tablosundaki sırrı çözer gibi inceledim ama. @RüzgarGülü senin yorumun ne?Her zaman ki hallerim. MS için dedim ben sen orada yoksun.
Eğer söz verdik destek olalım yani eşek değilim ya diyorsan gel bekleriz. @Çiğdem- senide alır.
Hem gelirsen bu klibe oy vereceksin çokta pişman olmazsın.
İçki resimli bir gif ararken denk gelmiş gibi duruyor. Ama neyi beğendi onu çözemedim.
Çok ilginç bir kare ama MonaLisa tablosundaki sırrı çözer gibi inceledim ama. @RüzgarGülü senin yorumun ne?
Ya o iki adamda bir iş var bence ikisi sevgili olup kız da bu ikisinin sevgilisi olabilir. Çünkü arkadaki adam çok kötü bakıyor.Şimdi kız ile erkek kucak kucağa onlar sevgili ve arkadan yılan bakışı atan biri var. Yasak aşk olabilir.
Çok ilginç bir kare ama MonaLisa tablosundaki sırrı çözer gibi inceledim ama. @RüzgarGülü senin yorumun ne?
Kim bu @destere nin sapığı ayoll bıraksın çocuğun peşini birde @Harunnn60 a laf ediyor savunacak tabikide destereyi ona yedirecek değilizŞimdi kız ile erkek kucak kucağa onlar sevgili ve arkadan yılan bakışı atan biri var. Yasak aşk olabilir.
Ya o iki adamda bir iş var bence ikisi sevgili olup kız da bu ikisinin sevgilisi olabilir. Çünkü arkadaki adam çok kötü bakıyor.
Kim bu @destere nin sapığı ayoll bıraksın çocuğun peşini birde @Harunnn60 a laf ediyor savunacak tabikide destereyi ona yedirecek değiliz
İyi ki senin sapığın yok.Kim bu @destere nin sapığı ayoll bıraksın çocuğun peşini birde @Harunnn60 a laf ediyor savunacak tabikide destereyi ona yedirecek değiliz
Tövbe estağfurullah o nasıl laf la. İlk defa böyle bir tabir duydum.Bence ortada ki adam hem emdiriyor hem gömdürüyor ve herkes bunun farkında ama değilmiş gibi davranıyor. Arkada ki adam ile kızda yasak ilişki yaşıyor.
İyi ki senin sapığın yok.
Tövbe estağfurullah o nasıl laf la. İlk defa böyle bir tabir duydum.
benim sapığım zaten @destere ayoll HAHAHAİyi ki senin sapığın yok.
Tövbe estağfurullah o nasıl laf la. İlk defa böyle bir tabir duydum.
Hayır argoysa rapor edeceğim o yüzden sordum.
Sapık dediğin gizli olur @destere daha çok aptal aşık.
Her yerinden adeta küfür saçılıyor zaten.Küfür etmiş kadar oldum et bence.
Her yerinden adeta küfür saçılıyor zaten.
Bir zamanlar @Mr.At'tı ama.Küffarın forumda ki temsilcisi benim zaten. @DarkLeqenD bana emanetini bırakıp gitti.
seni atlar kovalasın görümcekHayır argoysa rapor edeceğim o yüzden sordum.
Sapık dediğin gizli olur @destere daha çok aptal aşık.
ama sempatik sapığım kimseye bir zararım yokturbenim sapığım zaten @destere ayoll HAHAHA
Ne oldu yine nefretlisin bana.teşekürler @dosimosi gittikçe isveçe ve isveçlilere olan sevgim katlanarak artıyor
seni atlar kovalasın görümcek
ama sempatik sapığım kimseye bir zararım yoktur
yine elenmemişsin senin yüzünden gül gibi irem bir deri bir kemik elenmiş oysa iremden daha evlenmene bak şarkısını şeydecektik oysa sibel teyzeden bir beklentimiz bile yok lanet olasıca elenmemiş hemde ikili eleme vardı kesin gider diyordum yine tehtitle oy toplamışsınNe oldu yine nefretlisin bana.