Daha önce dedim seninle artık oylama konusunu konuşmayacağım. Lütfen o konularda benden alıntı yapma.![]()
Pekala tamam anlaştık
Daha önce dedim seninle artık oylama konusunu konuşmayacağım. Lütfen o konularda benden alıntı yapma.![]()
Zaten genel kültür ağırlıklıydı.Valla bana yaramacak o reklam ben oylarımı gönderdim sonuçlara gelmesem
iyi olacak gözüne görünmemem lazım
tamam canım eğitimim yok ama belki bildiğim şeylerden soru çıkarsa katılrım bende![]()
Zaten genel kültür ağırlıklıydı.![]()
Yok o kadar zor değil umutsuz olma.Hımm pek bileceğim şeyler olmaz o zaman![]()
Teyze oldugunu kabul etti 😱Piss senin işinmiydi insan teyzesine bunu yaparmı be
![]()
Teyze oldugunu kabul etti 😱![]()
Sınav haftasındayım cumadan sonra sana hep dönerimsenn nerdesinn beee niye bize dönmüyorsunn
Sınav haftasındayım cumadan sonra sana hep dönerim![]()
Tipta her dersin icnde oldugu br sinav yapilir ve o sinav komitedir. 1. sinifta 4 2. sinifta 7 3. sinifta 9 komite vardir ve ayrica sene sonlarinda final vardir ki en zorudur. Yani Cuma girip cikcam insallah iyi olurHee pardon ya doğru ya sınavların vardı senin Oyy kuzum benim ya ne zaman bitiyor sınavların kaç tane kaldı![]()
Tipta her dersin icnde oldugu br sinav yapilir ve o sinav komitedir. 1. sinifta 4 2. sinifta 7 3. sinifta 9 komite vardir ve ayrica sene sonlarinda final vardir ki en zorudur. Yani Cuma girip cikcam insallah iyi olur![]()
Gönderceğim dediğin itirafı gönderseydin o zaman.Önceki itiraflara tırt demiştim ama bu haftakileri görünce önceki haftalardaki itiraflar daha iyiymiş
@sokaksanati çok açık sözlü bir insan tebrik ederim. Herkesi sevmiyorum ama bana destek olun demesi çok içten. Teşekkürler @sokaksanati destekleyecem seni![]()
Ayrıca konuyu 2 saatte 9 sayfa yaparsanız yazdıklarınızı okumam, net. İştahla girdim herkes ne yazmış bakayım dedim ama 😱 😱 😱
![]()
Açıkçası bugünün itiraf günü olduğundan haberim yoktu. Sonraki hafta içinde zamanı geçeceği için göndermeyecem sanırımGönderceğim dediğin itirafı gönderseydin o zaman.![]()
Bari bana gönder merak ettim resimli falan diyordun.Açıkçası bugünün itiraf günü olduğundan haberim yoktu. Sonraki hafta içinde zamanı geçeceği için göndermeyecem sanırım![]()
Olmaz artık anlamı kalmadıBari bana gönder merak ettim resimli falan diyordun.![]()