TVen Fav10 İtirafları 46.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim sıva grubuna sıva gelmiş. :A Bizim de amacımız zaten geyik yaparak eğlenmeye çalışmak. :A Sıva kültürünü insanlara aşılamak için var gücümüzle bu kutlu mücadelemize devam edeceğiz. :A

Diğer itiraflardan tek tük ilgi çekici olanlar da olmuş ama daha hareketli bir hafta olabilirmiş. :A Neyse yine de eline sağlık @mrt-06 kardeşim. :)

Hee pardon ya doğru ya sınavların vardı senin Oyy kuzum benim ya ne zaman bitiyor sınavların kaç tane kaldı :D
Tipta her dersin icnde oldugu br sinav yapilir ve o sinav komitedir. 1. sinifta 4 2. sinifta 7 3. sinifta 9 komite vardir ve ayrica sene sonlarinda final vardir ki en zorudur. Yani Cuma girip cikcam insallah iyi olur :(

Tipta her dersin icnde oldugu br sinav yapilir ve o sinav komitedir. 1. sinifta 4 2. sinifta 7 3. sinifta 9 komite vardir ve ayrica sene sonlarinda final vardir ki en zorudur. Yani Cuma girip cikcam insallah iyi olur :(

İnşallah canım yüzünü düşürme sen çalışkansın yaparsın güveniyorum ben sana😉 @Çiğdem- kızz alper saçlarını kestirmiş bir gör miss olmuş miss zaten mis gibi çocukta saçları süper olmuş :D

İtiraf 2- Seviliyorsun anonim kardeş <3 :A

Bu hafta da aradığım kaosu bulamadım :T:

Önceki itiraflara tırt demiştim ama bu haftakileri görünce önceki haftalardaki itiraflar daha iyiymiş :D

@sokaksanati çok açık sözlü bir insan tebrik ederim. Herkesi sevmiyorum ama bana destek olun demesi çok içten. Teşekkürler @sokaksanati destekleyecem seni :X :X

Ayrıca konuyu 2 saatte 9 sayfa yaparsanız yazdıklarınızı okumam, net. İştahla girdim herkes ne yazmış bakayım dedim ama 😱 😱 😱

giphy.gif

Yapılan eleştirileri normal bulmakla beraber, aşırı derecede vadikızına yüklenilmesi çok yanlış bir davranış. Kadın buradaki üyelerin çoğundan 8-15 yaş büyük birisi, o yüzden ona göre hareket ederseniz sevinirim. Evet, aslında bu açık bir tehdit.

Eleştirilerin içeriğine gelirsek, vadikızının her mesajı beğenmesi benimde bazen sinirimi bozmakta. Ama kadın böyle zaman geçirmekten hoşlanıyor, onu değiştiremeyiz. Sadece tatlı dille özelden uyararak şikayetinizi bildirseniz daha hoş olurdu. Buraya yazarak biraz rencide etmiş oluyorsunuz. Tamam, anlıyorum özelden yazmak içinizden gelmiyor bari itiraf yapıyorsanız da kendinize anonim demeyin rica ediyorum. Çok itici oluyorsunuz çünkü. Yani demem o ki, adını yaz da bu kadın da kimi beğenip beğenmeyeceğini bilsin kardeşim. Kapiş? 😉

Harun desterenin avukatı, bende HARUN'UN AVUKATIYIM. VAR MI BİR DİYECEĞİNİZ ANONİM DELİKANLILARI?!

Önceki itiraflara tırt demiştim ama bu haftakileri görünce önceki haftalardaki itiraflar daha iyiymiş :D

@sokaksanati çok açık sözlü bir insan tebrik ederim. Herkesi sevmiyorum ama bana destek olun demesi çok içten. Teşekkürler @sokaksanati destekleyecem seni :X :X

Ayrıca konuyu 2 saatte 9 sayfa yaparsanız yazdıklarınızı okumam, net. İştahla girdim herkes ne yazmış bakayım dedim ama 😱 😱 😱

giphy.gif
Gönderceğim dediğin itirafı gönderseydin o zaman. :D