- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Yüksek verdikleri sürece istedikleri gibi değiştirebilirler sıkıntı yok.O öyle yazmıs ayoll senin gökhanın soy adını heğ değiştiriyor bunlar![]()
Yüksek verdikleri sürece istedikleri gibi değiştirebilirler sıkıntı yok.O öyle yazmıs ayoll senin gökhanın soy adını heğ değiştiriyor bunlar![]()
klipte hannoş olsa tam puan alırdı emily ye de 5 verirdimAsıl sahte biz sensin, Ariana şarkıları hep Pretty Little Liars'da çalıyordu onun hatrına ilk 3'te yer vermeliydin.Aria için, Spencer için, Hannoş için, Emily için...
Ahahah evet Tepe diye atmışım, sorry.Çiğdem Gökhan Tepe olarak açıklamış oyunu, bir özele bak istersen nasıl yollamışsın diye
@mrt-06 çok teşekkür ediyorum canımın içi![]()
@FaJi oyları
Deniz Seki 8
Candan Erçetin 7
Sibel Can 6
Ariana Grande 5
Gökhan Türkmen 4
Ziynet Sali 3
İrem Derici 2
Shakira 1
Her ikisi de olsa yine 1 verirdin daha 2 verdiğini görmedim kızcağıza.klipte hannoş olsa tam puan alırdı emily ye de 5 verirdimama malesef
ay bu ozan da cevap vermedi artık beni co adminlikten alsa
![]()
@MayıKralı oyları
7-Deniz 8 - z
6- Sibel John
5- Gökhan Turkishmen
4- Candan Erçetin
3- Shakira
2- Ariana Grande
1- Ziynet Sali (Temposu düşük)
destere türbüşon falan diyorda yine ar sıra iyi verdiği oluyor tolstoyevski 1 veriyordu üstüne youtubeden dis atıyordu gökhan deniz karadeniz karneleri isteleriz diyede bağırıyorduYüksek verdikleri sürece istedikleri gibi değiştirebilirler sıkıntı yok.Ama düşük verirlerse kabus gibi çökerim üzerlerine. ss
Harikasın SHOW'um.@MayıKralı oyları
7-Deniz 8 - z
6- Sibel John
5- Gökhan Turkishmen
4- Candan Erçetin
3- Shakira
2- Ariana Grande
1- Ziynet Sali (Temposu düşük)
Çok üzgünüm 8 yarışmacı kaldı artık oylamak kolay olmuyorYine 1 şaşırmadım.![]()
Onu Allah bildiği gibi yapsın etiket listesinden de çıkarmışsın sakın geri alma. ssdestere türbüşon falan diyorda yine ar sıra iyi verdiği oluyor tolstoyevski 1 veriyordu üstüne youtubeden dis atıyordu gökhan deniz karadeniz karneleri isteleriz diyede bağırıyordu
![]()
![]()
![]()
ben de pompy den ilham alıp yönetimi bombalarımHer ikisi de olsa yine 1 verirdin daha 2 verdiğini görmedim kızcağıza.
Yazık yazık yazık bundan sonra açtığın konuları sıkı denetime alıp @pompy'e yaptığım gibi bezdirme politikası uygulayacağım.![]()
En sevdiğin şarkısı Çatı Katı, acaba ne zaman gelecekAhahah evet Tepe diye atmışım, sorry.
Ama yine ilk 3'de idin.![]()