Bu arada lafa daldık unuttum cnm evet haftaya 12.hafta 2 eleme olucak 7 kişiden 5 kişi çeyrek finale kalacak çeyrek finaldede 2 eleme var 3 kişide yarı finale yanı 4 kişi elenecek bu 2 haftadaYine 1 şaşırmadım.![]()
Bu arada lafa daldık unuttum cnm evet haftaya 12.hafta 2 eleme olucak 7 kişiden 5 kişi çeyrek finale kalacak çeyrek finaldede 2 eleme var 3 kişide yarı finale yanı 4 kişi elenecek bu 2 haftadaYine 1 şaşırmadım.![]()
Güzel puan alır benden muhtemelen![]()
Benim oyumu ne zaman yayınlıycan? Kaç oy kaldı? Ben erken gönderiyorum niye geç yayınlanıyor?Bu arada lafa daldık unuttum cnm evet haftaya 12.hafta 2 eleme olucak 7 kişiden 5 kişi çeyrek finale kalacak çeyrek finaldede 2 eleme var 3 kişide yarı finale yanı 4 kişi elenecek bu 2 haftada![]()
hhahah ayy tam film bu ayoll selena dizisi izliyordum geçen gün hades selena kılığına girmiş kızları kandırıyor sonra hades farkında olmadan kendi kılığında kaldı ve hala kızları kandırmaya çalısıyordu ben selenayım diye emrede maskesi düşmüş kandırmaya çalosııyor aynaya bak ayoll .A
O bölümü ben de izledim.hhahah ayy tam film bu ayoll selena dizisi izliyordum geçen gün hades selena kılığına girmiş kızları kandırıyor sonra hades farkında olmadan kendi kılığında kaldı ve hala kızları kandırmaya çalısıyordu ben selenayım diye emrede maskesi düşmüş kandırmaya çalosııyor aynaya bak ayoll .A![]()
![]()
sen de pompy gibi yap avatarını bu mesajdan sonrahhahah ayy tam film bu ayoll selena dizisi izliyordum geçen gün hades selena kılığına girmiş kızları kandırıyor sonra hades farkında olmadan kendi kılığında kaldı ve hala kızları kandırmaya çalısıyordu ben selenayım diye emrede maskesi düşmüş kandırmaya çalosııyor aynaya bak ayoll .A![]()
![]()
Seni kırmayalım istedğin oy olsun cnmBenim oyumu ne zaman yayınlıycan? Kaç oy kaldı? Ben erken gönderiyorum niye geç yayınlanıyor?![]()
Bir şey yok ablacım.
Hani benim oyuma teşekkür etmemişsin. ss
ay işte sahte biz resmen ariane ergenine 5 vermiş .ssSeni kırmayalım istedğin oy olsun cnm![]()
![]()
@mrt-06 oyları
7 Gökhan Türkmen - Büyük İnsan (Efsane bir şarkı finale saklasaydın keşke.)
6 Ziynet Sali - Senin Olsun
5 Ariana Grande - The Weeknd Love Me Harder
4 İrem Derici - Zorun Ne
3 Shakira - La Tortua
2 Candan Erçetin - Git
1 Deniz Seki - Hayat 2 Bilet
Çiğdem Gökhan Tepe olarak açıklamış oyunu, bir özele bak istersen nasıl yollamışsın diyeGökhan Tepe deken?![]()
O öyle yazmıs ayoll senin gökhanın soy adını heğ değiştiriyor bunlarÇiğdem Gökhan Tepe olarak açıklamış oyunu, bir özele bak istersen nasıl yollamışsın diye![]()
Asıl sahte biz sensin, Ariana şarkıları hep Pretty Little Liars'da çalıyordu onun hatrına ilk 3'te yer vermeliydin.ay işte sahte biz resmen ariane ergenine 5 vermiş .ss