MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Sonuçları

Yine 1 şaşırmadım. :)
Bu arada lafa daldık unuttum cnm evet haftaya 12.hafta 2 eleme olucak 7 kişiden 5 kişi çeyrek finale kalacak çeyrek finaldede 2 eleme var 3 kişide yarı finale yanı 4 kişi elenecek bu 2 haftada :A

Bu arada lafa daldık unuttum cnm evet haftaya 12.hafta 2 eleme olucak 7 kişiden 5 kişi çeyrek finale kalacak çeyrek finaldede 2 eleme var 3 kişide yarı finale yanı 4 kişi elenecek bu 2 haftada :A
Benim oyumu ne zaman yayınlıycan? Kaç oy kaldı? Ben erken gönderiyorum niye geç yayınlanıyor? :A

hhahah ayy tam film bu ayoll selena dizisi izliyordum geçen gün hades selena kılığına girmiş kızları kandırıyor sonra hades farkında olmadan kendi kılığında kaldı ve hala kızları kandırmaya çalısıyordu ben selenayım diye emrede maskesi düşmüş kandırmaya çalosııyor aynaya bak ayoll .A :A :A
O bölümü ben de izledim. :F Çok iyi tespit.

hhahah ayy tam film bu ayoll selena dizisi izliyordum geçen gün hades selena kılığına girmiş kızları kandırıyor sonra hades farkında olmadan kendi kılığında kaldı ve hala kızları kandırmaya çalısıyordu ben selenayım diye emrede maskesi düşmüş kandırmaya çalosııyor aynaya bak ayoll .A :A :A
sen de pompy gibi yap avatarını bu mesajdan sonra:F

Benim oyumu ne zaman yayınlıycan? Kaç oy kaldı? Ben erken gönderiyorum niye geç yayınlanıyor? :A
Seni kırmayalım istedğin oy olsun cnm :A :A :A

@mrt-06 oyları
7 Gökhan Türkmen - Büyük İnsan (Efsane bir şarkı finale saklasaydın keşke. :()
6 Ziynet Sali - Senin Olsun
5 Ariana Grande - The Weeknd Love Me Harder
4 İrem Derici - Zorun Ne
3 Shakira - La Tortua
2 Candan Erçetin - Git
1 Deniz Seki - Hayat 2 Bilet

Seni kırmayalım istedğin oy olsun cnm :A :A :A

@mrt-06 oyları
7 Gökhan Türkmen - Büyük İnsan (Efsane bir şarkı finale saklasaydın keşke. :()
6 Ziynet Sali - Senin Olsun
5 Ariana Grande - The Weeknd Love Me Harder
4 İrem Derici - Zorun Ne
3 Shakira - La Tortua
2 Candan Erçetin - Git
1 Deniz Seki - Hayat 2 Bilet
ay işte sahte biz resmen ariane ergenine 5 vermiş .ss

@FaJi oyları
Deniz Seki 8
Candan Erçetin 7
Sibel Can 6
Ariana Grande 5