MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Sonuçları

O öyle yazmıs ayoll senin gökhanın soy adını heğ değiştiriyor bunlar :F
Yüksek verdikleri sürece istedikleri gibi değiştirebilirler sıkıntı yok. :A Ama düşük verirlerse kabus gibi çökerim üzerlerine. ss

Asıl sahte biz sensin, Ariana şarkıları hep Pretty Little Liars'da çalıyordu onun hatrına ilk 3'te yer vermeliydin. :A Aria için, Spencer için, Hannoş için, Emily için...
klipte hannoş olsa tam puan alırdı emily ye de 5 verirdim :A ama malesef:A ay bu ozan da cevap vermedi artık beni co adminlikten alsa:A

@MayıKralı oyları
7-Deniz 8 - z
6- Sibel John
5- Gökhan Turkishmen
4- Candan Erçetin
3- Shakira
2- Ariana Grande
1- Ziynet Sali (Temposu düşük)

@FaJi teşekkürler bana hiç düşük puan vermediğin için. :Z

klipte hannoş olsa tam puan alırdı emily ye de 5 verirdim :A ama malesef:A ay bu ozan da cevap vermedi artık beni co adminlikten alsa:A
Her ikisi de olsa yine 1 verirdin daha 2 verdiğini görmedim kızcağıza. :A

Yazık yazık yazık bundan sonra açtığın konuları sıkı denetime alıp @pompy'e yaptığım gibi bezdirme politikası uygulayacağım. :A

Yüksek verdikleri sürece istedikleri gibi değiştirebilirler sıkıntı yok. :A Ama düşük verirlerse kabus gibi çökerim üzerlerine. ss
destere türbüşon falan diyorda yine ar sıra iyi verdiği oluyor tolstoyevski 1 veriyordu üstüne youtubeden dis atıyordu gökhan deniz karadeniz karneleri isteleriz diyede bağırıyordu
:F :F :F

Kulakların pasını silmek ile görevli kızımız sahneye davet ediyorum.:Z Teen Queen Arianaaaa :oley:

destere türbüşon falan diyorda yine ar sıra iyi verdiği oluyor tolstoyevski 1 veriyordu üstüne youtubeden dis atıyordu gökhan deniz karadeniz karneleri isteleriz diyede bağırıyordu
:F :F :F
Onu Allah bildiği gibi yapsın etiket listesinden de çıkarmışsın sakın geri alma. ss