Bu kadar emin konuşanlar genelde hüsrana uğruyor @destere bu tespitime katılır mı bilemem?Yok bu hafta onu kullanmayacağım zaten ama tüm şarkılarım efso olduğu için sıralamaya karar veremedim henüz.
Özgüveni her zaman yüksek tutmak lazım, ayrıca bu sefer çok yaklaştım şampiyonluğa, hissediyorum.Bu kadar emin konuşanlar genelde hüsrana uğruyor @destere bu tespitime katılır mı bilemem?
@eskici beğenmiş esprini abla, demek ki yanlış yoldasın.Cem yılmazmıyım ben yaw anca bu kadar oluyor işte
Forumda espri yapanlarin sayisinin artmasi güzel
Güzel yani gideri var
Çok rahatsızım ondan 2 gündür yok Gece kulüplerinin birinde sızmış olabilir yılbaşı gecesinden beri yok ortalarda
Bende teşekkür edeyim mi.
Ayip ettin Şemsettin
Yap abla yap espri yapmak iyidirne yapım espri yapınca kafam dağılıyor iyi oluyor üzüldüğüm şeyler
aklıma gelmiyor
valla adım hızır elimden gelen budur
adim gecmiste ben olaya fransiz kaldim amaLale devri daha yükseği hak ediyodu sıralama yapmam lazım inşallah tam puan
verecem şarkıları var😉
Kuzum ne demek yarışma bitsin az konuşalım senle dosi ortada yok bana hesap ver
bakım ne yaptın
Teşekkür ederim, tam puanın için teşekkür etmiştim zaten sana, bildirimlerinin arasında bulup beğenirsin artık mesajımı. İnşallah senin de desteklerinle finale çıkacağız.adim gecmiste ben olaya fransiz kaldim ama
@sokak sanati @MayısKralı ve @OzaN ücüncülük icin tebrik ederim. size sirasiyla 5-6-7 vermistim
listemde ikinci olan Sibelimi yani @mrt-06 tebrik ederim.
ve zirvemdeki Gökhanim yani @Bully birinciliğini tebrik ederim. Artik emin adimlarla finale yürüyorsun. final puani olarak sana en yakin olan Cem Karacayi eledin.
@Doğu Gökhana guzel puan vermissin sevindim
@destere bile en düşüğü vermediğine göre arkadasliğimiz sağlam temelde yavas yavas ilerlemeye başlayacak demekki. 5 belkiyordum ama buda fena değil
teker teker bakiyorum bildirimlerede sen sanki benimkilere geri dönüş yaptinmi ??Teşekkür ederim, tam puanın için teşekkür etmiştim zaten sana, bildirimlerinin arasında bulup beğenirsin artık mesajımı. İnşallah senin de desteklerinle finale çıkacağız.
Cem Karaca en iyi kozlarını oynayıp toplamıştı o puanları, benim için bir tehlike arz etmiyordu zaten.
Şimdi Aserat'ın programına yorum atacam, onun dışındakilere döndüm hep.teker teker bakiyorum bildirimlerede sen sanki benimkilere geri dönüş yaptinmi ??
Şimdi Aserat'ın programına yorum atacam, onun dışındakilere döndüm hep.
Bende teşekkür edeyim mi.