MusicSurvivor 5.Sezon 10.Hafta Sonuçları

bu yarışmada kimin ne zaman oy atacağı belli olmuyor cnm @EFE UYSAL kafasına esince yolluyor son saniyelerde yolladı ve gökhan sibelin üstüne çıktı yoksa 1.olabilirdin :A :A :A

@Bully
Efe haftasonu uygun olduğunda yolluyor, Sibel'in önüne geçmem tesadüf, şans ve Atacan'ın talihsizliğiyle açıklanabilir. :A

@mrt-06 nolmuştu ki 8.haftada :A

Ay resmen istemeden ikidir kardeşimin yoluna taş koymuşum. :A Yazık olmuş. :A
bu haftakı puanlarınızlada aynı puanlar nerdeyse sibel gökhanın bu haftakı puanını almıs mesala gökhanda puanı yakın :A :A :A

atacan ne düşündüde o haftayla şey etti bilemiyorum artık cnm :A :A :A

bu haftakı puanlarınızlada aynı puanlar nerdeyse sibel gökhanın bu haftakı puanını almıs mesala gökhanda puanı yakın :A :A :A

atacan ne düşündüde o haftayla şey etti bilemiyorum artık cnm :A :A :A
Ben de bilemiyorum valla, Yalın'ın intikamını almak için Sibel'in arkasından entrika halim yok ya :A

@eskici alacağın olsun, ilk kez tam puan verecektin... Gerçekten kırıldım bilesin.

@MEnes de bu hafta ilk kez iyi verebileceğini söylemişti, iyi vermemek için oy kullanmamış zaar. ss
Yilbasi arasi verince unuttum ya kusura bakma kardesim bugün de pek giremedim foruma :( ama bunu baska hafta düzeltirim merak etme ben kimseyi yari yolda birakmam :A

Yilbasi arasi verince unuttum ya kusura bakma kardesim bugün de pek giremedim foruma :( ama bunu baska hafta düzeltirim merak etme ben kimseyi yari yolda birakmam :A
Neyse ki @EFE UYSAL kardeşimin tam puanı sayesinde 1.oldum, ikinci olsaydım çok pis trip yerdin ama. :A

Bir diğer en sevdiğin şarkısı da Çatı Katı'ydı, @Doğu ile birlikte tam puanlarınızı bekliyor olacağım ona, oy kullanmadığınız takdirde hakkınızda işlem uygulanacak. :A

Neyse ki @EFE UYSAL kardeşimin tam puanı sayesinde 1.oldum, ikinci olsaydım çok pis trip yerdin ama. :A

Bir diğer en sevdiğin şarkısı da Çatı Katı'ydı, @Doğu ile birlikte tam puanlarınızı bekliyor olacağım ona, oy kullanmadığınız takdirde hakkınızda işlem uygulanacak. :A
Aynen ya birinci olmussun zaten sorun yok :A
Cati Kati'ni finalde kullanirsin herhalde :A

Efe haftasonu uygun olduğunda yolluyor, Sibel'in önüne geçmem tesadüf, şans ve Atacan'ın talihsizliğiyle açıklanabilir. :A

@mrt-06 nolmuştu ki 8.haftada :A
hhahah ayy merak edip sonuclarına baktım 8.haftada sibel 3 puan gerisinde kalmıs gökhanın bu hafta olduğu gibi :A :A :A

3 Gökhan Türkmen 174
4 Sibel Can 171
Benim daha önce de Kaan önümü tıkamıştı 2 final puanı almak yerine 1 puan almıştım aynısı 8. haftada da tekrarladı bende büyük patronun Kaan olduğunu anladım yine bu hafta da 3 puan farkla önüme geçerek teorimi doğrulamış oldu. :A

Şaka bir yana Kaanımın daha bu yarışmayı bırakın herhangi bir konuda en ufak yamuğunu görmedim, burada anlatılan patron ve resim olayındaki kişiler, olaylar ve kurumlar hayal ürünüdür. Dipnot. :A

Benim daha önce de Kaan önümü tıkamıştı 2 final puanı almak yerine 1 puan almıştım aynısı 8. haftada da tekrarladı bende büyük patronun Kaan olduğunu anladım yine bu hafta da 3 puan farkla önüme geçerek teorimi doğrulamış oldu. :A

Şaka bir yana Kaanımın daha bu yarışmayı bırakın herhangi bir konuda en ufak yamuğunu görmedim, burada anlatılan patron ve resim olayındaki kişiler, olaylar ve kurumlar hayal ürünüdür. Dipnot. :A
O değil de sen kime büyük patron desen o şampiyon oluyor, ay hadi inşallah. :Z

Çatı Katı'nı harcama bence şimdi :A