MusicSurvivor 5.Sezon 10.Hafta Sonuçları

İlk 3'e tebrikler. :) Herkese teşekkürler. :Z

""Unuttuğun"" puan yüzünden birinciliği 3 puanla kaçırdım sana da ayrıca teşekkürler. :) @FaJi

Elenenlere geçmiş olsun. :(

Tombik Sibel Can'ın final puanı kazandığı hafta elendiğim için hala çok şaşkınım :A Neyse en azından Neşet baba ile beraber elendik en azından bu da birşey :D

La meşgudüm biraz fırsat bulamadım bir türlü, aklımdan da çıkmış yarışma. :A

Bir de sonuçlara baktım da kanım dondu tüylerim ürperdi. :A Birinci sırada Gökhan Türkmen son iki sırada koskoca üstatlar Cem Karaca ve Neşet Ertaş. Cidden komik olmuş. :A
Demek ki senin üstatların ellerinde yeteri kadar şarkı yokmuş. :A

Cem Karaca'ya ben de şaşırdım ama, en sevdiğim parçalarından biridir, zorlu haftaya denk geldiği için arada kaynadı sanırım. Geçmiş olsun @batuhankaralar :(

Gökhan Türkmen gümbür gümbür geliyor bir kez daha zirvedeyiz çatla. :A

Uzun aradan sonra final puanı almak güzel. :A

@Bully kaçışın yok en az sen kadar bende hazırlandım şampiyonluğun en büyük adayı benim en iyi şarkılar sona kaldı, tebrikler :Z :Z

Sizlerede tebrikler. :A @sokak sanati @OzaN @mrt-06

La meşgudüm biraz fırsat bulamadım bir türlü, aklımdan da çıkmış yarışma. :A

Bir de sonuçlara baktım da kanım dondu tüylerim ürperdi. :A Birinci sırada Gökhan Türkmen son iki sırada koskoca üstatlar Cem Karaca ve Neşet Ertaş. Cidden komik olmuş. :A

Bana iyi verirsin diye düşnüüyordum. :(

Demek ki senin üstatların ellerinde yeteri kadar şarkı yokmuş. :A

Cem Karaca'ya ben de şaşırdım ama, en sevdiğim parçalarından biridir, zorlu haftaya denk geldiği için arada kaynadı sanırım. Geçmiş olsun @batuhankaralar :(

Gökhan Türkmen gümbür gümbür geliyor bir kez daha zirvedeyiz çatla. :A
Ne diyebilirim ki tiksiniyorum bu durumdan ama katlanıyoruz artık. Ha tekrar finale kalırsa bunu kaldıramam ama onu söyliyim. :A
Uzun aradan sonra final puanı almak güzel. :A

@Bully kaçışın yok en az sen kadar bende hazırlandım şampiyonluğun en büyük adayı benim en iyi şarkılar sona kaldı, tebrikler :Z :Z

Sizlerede tebrikler. :A @sokak sanati @OzaN @mrt-06

Bana iyi verirsin diye düşnüüyordum. :(
Verirdim yüksek ihtimal de fırsat bulamadım bir türlü oy vermeye. Artık önümüzdeki haftalara bakacağız. :A

@OzaN @Bully siz söyleyin ona göre Kalbimin Tek Sahibine'yi seviyor musun :A
Ben o şarkıya aşırı popüler olduğu için fazla ısınamamıştım ama En Favori Şarkı 2014'ü kazanmıştı Vaziyetler'i devirerek. :A Yani şarkı güzel aslında bilemedim karışık duygular içersindeyim puanım ne olur bilemem. :F