Demek ki senin üstatların ellerinde yeteri kadar şarkı yokmuş.La meşgudüm biraz fırsat bulamadım bir türlü, aklımdan da çıkmış yarışma.
Bir de sonuçlara baktım da kanım dondu tüylerim ürperdi. Birinci sırada Gökhan Türkmen son iki sırada koskoca üstatlar Cem Karaca ve Neşet Ertaş. Cidden komik olmuş.
La meşgudüm biraz fırsat bulamadım bir türlü, aklımdan da çıkmış yarışma.
Bir de sonuçlara baktım da kanım dondu tüylerim ürperdi. Birinci sırada Gökhan Türkmen son iki sırada koskoca üstatlar Cem Karaca ve Neşet Ertaş. Cidden komik olmuş.
Uzun aradan sonra final puanı almak güzel.
@Bully kaçışın yok en az sen kadar bende hazırlandım şampiyonluğun en büyük adayı benim en iyi şarkılar sona kaldı, tebrikler
Sizlerede tebrikler. @sokak sanati @OzaN @mrt-06
Bana iyi verirsin diye düşnüüyordum.
bana bak sen kalbimin tek sahibine kullanacanmı
Sen bunu unutmazsın artık Unuttum gerçekten. 2. olmakta güzel boşverİlk 3'e tebrikler. Herkese teşekkürler.
""Unuttuğun"" puan yüzünden birinciliği 3 puanla kaçırdım sana da ayrıca teşekkürler. @FaJi
Elenenlere geçmiş olsun.
Tebrikler cümlesine tek bir mantıklı yorum yoktu. Teşekkürler.Uzun aradan sonra final puanı almak güzel.
@Bully kaçışın yok en az sen kadar bende hazırlandım şampiyonluğun en büyük adayı benim en iyi şarkılar sona kaldı, tebrikler
Aşırı dinlemekten biraz baymış olsa da evet.
Uğurlu gelmişler sana ayollEn nefret ettiğim iki sunucunun (Acun Ilıcalı-Öykü Serter) olduğu hafta ikinci oldum. Bu zalim hayat niye sürekli benle alay ediyor.
Ne diyebilirim ki tiksiniyorum bu durumdan ama katlanıyoruz artık. Ha tekrar finale kalırsa bunu kaldıramam ama onu söyliyim.Demek ki senin üstatların ellerinde yeteri kadar şarkı yokmuş.
Cem Karaca'ya ben de şaşırdım ama, en sevdiğim parçalarından biridir, zorlu haftaya denk geldiği için arada kaynadı sanırım. Geçmiş olsun @batuhankaralar
Gökhan Türkmen gümbür gümbür geliyor bir kez daha zirvedeyiz çatla.
Verirdim yüksek ihtimal de fırsat bulamadım bir türlü oy vermeye. Artık önümüzdeki haftalara bakacağız.Uzun aradan sonra final puanı almak güzel.
Ben o şarkıya aşırı popüler olduğu için fazla ısınamamıştım ama En Favori Şarkı 2014'ü kazanmıştı Vaziyetler'i devirerek. Yani şarkı güzel aslında bilemedim karışık duygular içersindeyim puanım ne olur bilemem.
senin 1 puanını alalım ozaman cnm@MayısKralı 'nı eleştiriyordun @Çiğdem- sende herkese final puanı vermişsin.