MusicSurvivor 5.Sezon 10.Hafta Sonuçları

Kazananlara tebrikler

Elenenenler geçmiş olsun.

Üst sıralarımda yer verdiğim isimler elendikçe yukarıya doğru çıkıyorsun işte. Bu hafta Cem Karaca gitti galiba o sevdiğim bir isimdi mesela Gökhan Türkmen'in de puanları iyi oluyor genelde onu elemeyi başarırsanız senin puan da yükselmiş olur :A

Onu halk eler benim kudretim kısıtlı.:A

Sayın başkanımız bu hafta normal şekilde oyladı yetki vermeyerek
5 DAKIKAYA PUAN DURUMU GELECEK :F

@destere oyları
Ariana Grande - Side To Side = 10 puan
Shakira - Loca = 9 puan
Cem Karaca - Bu Son Olsun 8 puan
Candan Erçetin - Annem = 7 puan
Sibel Can - Lale Devri = 6 puan
İrem Derici - Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı = 5 puan
Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun = 4 puan
Deniz Seki - İyisin Tabi = 3 puan
Ziynet Sali - Beş Çayı = 2 puan
Neşet Ertaş - Vay Vay Dünya = 1 puan
@eskici oy göndermedi mi...

En nefret ettiğim iki sunucunun (Acun Ilıcalı-Öykü Serter) olduğu hafta ikinci oldum. Bu zalim hayat niye sürekli benle alay ediyor. :A

Cem Karaca nasıl elendi. 3 tane 154 var :D Şaşırdım sonuçlara

Puan kazananları tebrik etmiyorum. 3 puan verenlerle artık elenme kaygısı olmadan görüşeceğiz :A

@eskici alacağın olsun, ilk kez tam puan verecektin... Gerçekten kırıldım bilesin.

@MEnes de bu hafta ilk kez iyi verebileceğini söylemişti, iyi vermemek için oy kullanmamış zaar. ss
evet ya @Çiğdem- niye yoklar sana birşey dedilermi:(
@eskici yollamadı @MEnes yoğunluktan unutmus yılbası günü yolayamamıs bende bu haftalık oklava vurmuyorum kafana daha olmasın dedim :A :A :A

@eskici alacağın olsun, ilk kez tam puan verecektin... Gerçekten kırıldım bilesin.

@MEnes de bu hafta ilk kez iyi verebileceğini söylemişti, iyi vermemek için oy kullanmamış zaar. ss
La meşgudüm biraz fırsat bulamadım bir türlü, aklımdan da çıkmış yarışma. :A

Bir de sonuçlara baktım da kanım dondu tüylerim ürperdi. :A Birinci sırada Gökhan Türkmen son iki sırada koskoca üstatlar Cem Karaca ve Neşet Ertaş. Cidden komik olmuş. :A