MusicSurvivor 5.Sezon 10.Hafta Sonuçları

Bu kadar emin konuşanlar genelde hüsrana uğruyor :A @destere bu tespitime katılır mı bilemem? :A
Özgüveni her zaman yüksek tutmak lazım, ayrıca bu sefer çok yaklaştım şampiyonluğa, hissediyorum. :A

@destere şu an başka şeylere katılmakla meşgul sanırım senin tespitinle ilgileneceğini sanmıyorum. :A

Cem yılmazmıyım ben yaw anca bu kadar oluyor işte :F:F:kiki:
@eskici beğenmiş esprini abla, demek ki yanlış yoldasın. :A

Forumda espri yapanlarin sayisinin artmasi güzel :A

Güzel yani gideri var :A

:F:Fne yapım espri yapınca kafam dağılıyor iyi oluyor üzüldüğüm şeyler
aklıma gelmiyor:F

Özgüveni her zaman yüksek tutmak lazım, ayrıca bu sefer çok yaklaştım şampiyonluğa, hissediyorum. :A

@destere şu an başka şeylere katılmakla meşgul sanırım senin tespitinle ilgileneceğini sanmıyorum. :A

:F:Fvalla adım hızır elimden gelen budur:F

Çok rahatsızım ondan 2 gündür yok :A Gece kulüplerinin birinde sızmış olabilir yılbaşı gecesinden beri yok ortalarda :A

Ayip ettin Şemsettin :A
:F:Fne yapım espri yapınca kafam dağılıyor iyi oluyor üzüldüğüm şeyler
aklıma gelmiyor:F

:F:Fvalla adım hızır elimden gelen budur:F
Yap abla yap espri yapmak iyidir :A

Lale devri daha yükseği hak ediyodu sıralama yapmam lazım inşallah tam puan
verecem şarkıları var😉

Kuzum ne demek yarışma bitsin az konuşalım senle dosi ortada yok bana hesap ver
bakım ne yaptın:D
(b) adim gecmiste ben olaya fransiz kaldim ama

@sokak sanati @MayısKralı ve @OzaN ücüncülük icin tebrik ederim. size sirasiyla 5-6-7 vermistim :D
listemde ikinci olan Sibelimi yani @mrt-06 tebrik ederim.
ve zirvemdeki Gökhanim yani @Bully birinciliğini tebrik ederim. Artik emin adimlarla finale yürüyorsun. final puani olarak sana en yakin olan Cem Karacayi eledin.

@Doğu Gökhana guzel puan vermissin sevindim :)
@destere bile en düşüğü vermediğine göre arkadasliğimiz sağlam temelde yavas yavas ilerlemeye başlayacak demekki. 5 belkiyordum ama buda fena değil :A

Son düzenleme:
(b) adim gecmiste ben olaya fransiz kaldim ama

@sokak sanati @MayısKralı ve @OzaN ücüncülük icin tebrik ederim. size sirasiyla 5-6-7 vermistim :D
listemde ikinci olan Sibelimi yani @mrt-06 tebrik ederim.
ve zirvemdeki Gökhanim yani @Bully birinciliğini tebrik ederim. Artik emin adimlarla finale yürüyorsun. final puani olarak sana en yakin olan Cem Karacayi eledin.

@Doğu Gökhana guzel puan vermissin sevindim :)
@destere bile en düşüğü vermediğine göre arkadasliğimiz sağlam temelde yavas yavas ilerlemeye başlayacak demekki. 5 belkiyordum ama buda fena değil :A
Teşekkür ederim, tam puanın için teşekkür etmiştim zaten sana, bildirimlerinin arasında bulup beğenirsin artık mesajımı. :A İnşallah senin de desteklerinle finale çıkacağız. :Z

Cem Karaca en iyi kozlarını oynayıp toplamıştı o puanları, benim için bir tehlike arz etmiyordu zaten. :A

Teşekkür ederim, tam puanın için teşekkür etmiştim zaten sana, bildirimlerinin arasında bulup beğenirsin artık mesajımı. :A İnşallah senin de desteklerinle finale çıkacağız. :Z

Cem Karaca en iyi kozlarını oynayıp toplamıştı o puanları, benim için bir tehlike arz etmiyordu zaten. :A
teker teker bakiyorum bildirimlerede sen sanki benimkilere geri dönüş yaptinmi ??

cem karacanın elenmesi ve türbüşonun birinci gelmesi kötü olmuş onun haricinde sonuçlar normal gibi :)