bu hafta nazarlik olsun ilk 3 te degildi ama benim favorilerimden birisi 😉Aynen şuan çok iyi gidiyor her hafta çıtayı biraz daha yükseltiyorum umarım şampiyon olurum. Zaten final sahnem belli..
@dosimosi sanada teşekkür ederim.
bu hafta nazarlik olsun ilk 3 te degildi ama benim favorilerimden birisi 😉Aynen şuan çok iyi gidiyor her hafta çıtayı biraz daha yükseltiyorum umarım şampiyon olurum. Zaten final sahnem belli..
@dosimosi sanada teşekkür ederim.
bu hafta nazarlik olsun ilk 3 te degildi ama benim favorilerimden birisi 😉
Zirvedeyim yine sorun değil.
Final puanı sistemi haftaya 8-6-5 ondan sonrakindede 9-7 olacak her halükarda tehlikedesin.
Daha iyisini verseydi bir şey yapmazdım.@Aserat yine zirvende oldun listemde.
sunucunun oylarini aciklarken belirttimde dis atmayin diye ama senden yedik dis
olmadi bu
Linç etmek için bekliyordun ama oylarımı görünce şok oldun itiraf etDogunun tabiriyle ruh ikizim @Doğu ya bu hafta o degerli oylarindan mahrum etmedigi icin tesekkurker 😉
demekki söylenmek işe yariyor
evet biraz ona benzer bir planim vardiLinç etmek için bekliyordun ama oylarımı görünce şok oldun itiraf et
Abla 1 puanıma teşekkür etmeseydin keşke, mahçup oldum. ss
Abla 1 puanıma teşekkür etmeseydin keşke, mahçup oldum. ss
bu sahneylede final puanı alamadıysak bir dahada alamayız buraya kadarmış
yok bu sahneye çok inanıyordum iyi bir puan alacağıma ama artık olmaz bu sahneyle olmadı başkada olmaz artıkİnşallah haftaya alırsın üzülme ya 🙂 bende alamadım final puanı haftaya
bende elenebilirim yani 😉
Bu kadar iyi olma be ablaCanın sağolsun ablacım ne demek diziyi sevmiyorsun izlemiyosun yinede
izleyip 1 puanda olsa verdin ne demek hiç mahcup olma
yok bu sahneye çok inanıyordum iyi bir puan alacağıma ama artık olmaz bu sahneyle olmadı başkada olmaz artık
yok senin oyun çok iyiydi aslında ama öbür oylamalarda yeterli puan alınamayınca öyle olduSahnen gerçekten güzeldi ben dizinin son zamanlarında izlemedim de bu sahneyi
çok iyi biliyorum ve en etkilendiğim sahneydi miranın o sözü söyleyip yamanın gitmesi
falan aslında çok etkileyici bir sahne sonrasında isyan şarkısını söylüyordu zaten mira
burda sıralama yapmak olunca istenilen oy veremedim kendi adıma
Bu kadar iyi olma be abla
Aynen Kırgın Çiçekler'i de, Songül'ü de Güney'i de hiç sevmem, bu hafta elenmeni bekliyordum aslında ama Yaren - Karlos'u elemişsin helal olsun valla. Tabii doğru toplandıysa artık onu bilemem.