evet inanilmaz bir elenme olmusPuan durumu elimde eleneni biliyorum elenen çok şaşırtıcı bir isim
@vadikızı oyları
6.zeyno memoli
5.behlül-bihter
4.mira yaman
3.poyraz karayel
2.mahzar-reyhan
1.carlos yaren
evet inanilmaz bir elenme olmusPuan durumu elimde eleneni biliyorum elenen çok şaşırtıcı bir isim
@vadikızı oyları
6.zeyno memoli
5.behlül-bihter
4.mira yaman
3.poyraz karayel
2.mahzar-reyhan
1.carlos yaren
Ve son olarak @dosimosi oyları..
11-Poyraz Ayşegül (Ben bu cifte bayildim ve inanilmaz sasirtiyor)
10- Reyhan Mazhar (Reyhan herzamanki gibi harika)
10- Yaman Mira
9- Bihter Behlül
8-Songül Güney
7- Carlos Yaren
6- Zeyno Memoli
senin cifte kiyak gectim. son anda puan yukselttim. sen bana yok yok en yuksek puan veren @yader e dua et. elenmekten kil payi kurtuldun.Ne diye benim çiftime yorum yapmadın be
nankör bana tesekkur yokmu ? 2 verme yetkimde vardi amaNe diye benim çiftime yorum yapmadın be
senin cifte kiyak gectim. son anda puan yukselttim. sen bana yok yok en yuksek puan veren @yader e dua et. elenmekten kil payi kurtuldun.
Bak ben daha oylama baslamadan senle @xemrexxx nin elenme adaylari oldugunu söylemistim.
yine siyrildin ama bir dahaki turda sanada el sallariz
nankör bana tesekkur yokmu ? 2 verme yetkimde vardi ama
gözume görunme ben dedikten sonra ne manasi var.
gözume görunme ben dedikten sonra ne manasi var.
hediyeyide söylene söylene kaptik
şu uzgün suratlari gormek istemiyorum. benim moduda düsürme.yaaa o kadar hızlı oldu ki tşk edemedim bugün zaten modum düşük biraz
özür dilerim ya 🙁
@sokak sanati final puanlarında büyük avantaj sağladın. 7.hafta sonunda en fazla olan direkt finalist biliyorsun..
hemende kiskancliga baslarmis . tamam zor da olsa @denizz19 den uzak dururum yanliz bir çay sözu var. onuda atlatalim sonra bakariz.tmm tmm boşver benim modumu senin modun düşmesin yeterki
@denizz19 bir araya gelince beni unutuyonuz zaten