Çiftler Yarışıyor 5.Hafta Eleme Gecesi

Ve son olarak @dosimosi oyları..

11-Poyraz Ayşegül (Ben bu cifte bayildim ve inanilmaz sasirtiyor)
10- Reyhan Mazhar (Reyhan herzamanki gibi harika)
10- Yaman Mira
9- Bihter Behlül
8-Songül Güney
7- Carlos Yaren
6- Zeyno Memoli

Dogunun tabiriyle ruh ikizim @Doğu ya bu hafta o degerli oylarindan mahrum etmedigi icin tesekkurker 😉
demekki söylenmek işe yariyor :D

Sonuçlar konuda. Açıklamadığım oy olabilir dönünce bakarım şimdi çıkmam lazım. Ama böyle olmadı kimse mesaj yazmadı zaten çok erken açıkladık artık seneye daha iyisini yaparız. (yeni yıl esprisi yapmasam olmazdı. :X) :A

@Aserat yine zirvende oldun listemde.
sunucunun oylarini aciklarken belirttimde dis atmayin diye ama senden yedik dis :F
olmadi bu

Ne diye benim çiftime yorum yapmadın be:F
senin cifte kiyak gectim. son anda puan yukselttim. sen bana yok yok en yuksek puan veren @yader e dua et. elenmekten kil payi kurtuldun.
Bak ben daha oylama baslamadan senle @xemrexxx nin elenme adaylari oldugunu söylemistim.
yine siyrildin ama bir dahaki turda sanada el sallariz :A

Ne diye benim çiftime yorum yapmadın be:F
nankör bana tesekkur yokmu ? 2 verme yetkimde vardi ama

senin cifte kiyak gectim. son anda puan yukselttim. sen bana yok yok en yuksek puan veren @yader e dua et. elenmekten kil payi kurtuldun.
Bak ben daha oylama baslamadan senle @xemrexxx nin elenme adaylari oldugunu söylemistim.

:F:F @yader cim le @denizz19 olmasa birde sen olmasan zaten çoktan elenmiştim ya demek son anda yükseltin:F canınız sağolsun eleyin bakalım:F

nankör bana tesekkur yokmu ? 2 verme yetkimde vardi ama

ayy ben sana tşk etmedim mi yaaa çok özür dilerimmm aşkımmm benim yaa:love1:
etmemmi cnm benim çok tşk ederim büyük aşkım:D

:F:F @yader cim le @denizz19 olmasa birde sen olmasan zaten çoktan elenmiştim ya demek son anda yükseltin:F canınız sağolsun eleyin bakalım:F

ayy ben sana tşk etmedim mi yaaa çok özür dilerimmm aşkımmm benim yaa:love1:
etmemmi cnm benim çok tşk ederim büyük aşkım:D
gözume görunme :ppp: ben dedikten sonra ne manasi var.
hediyeyide söylene söylene kaptik

:F:Ftmm tmm boşver benim modumu senin modun düşmesin yeterki:D
@denizz19 bir araya gelince beni unutuyonuz zaten :F
hemende kiskancliga baslarmis . tamam zor da olsa @denizz19 den uzak dururum yanliz bir çay sözu var. onuda atlatalim sonra bakariz.
yanliz etiketlerden başi dönecek ama enerjisi yüksek bakar hepsine teker teker :A