Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene hiç sulanmayın Durant-Curry-Thompson koalisyonu LeBron'un iktidarını devirecek :A
Evet bak bu sene tırsıyorum. Acayip bir kadro var ortada ve ısındılar birbirlerine çok tehlikeli geliyorlar. :A Ama birlikte oynadıklarında savunma olarak çok kırılgan bir takım olabilir Gsw. Normal sezon formu Playofflarda işlemeyebilir. Bir şeyler konuşmak için daha çoook erken. :A

Evet bak bu sene tırsıyorum. Acayip bir kadro var ortada ve ısındılar birbirlerine çok tehlikeli geliyorlar. :A Ama birlikte oynadıklarında savunma olarak çok kırılgan bir takım olabilir Gsw. Normal sezon formu Playofflarda işlemeyebilir. Bir şeyler konuşmak için daha çoook erken. :A
Lebron yine ezecek yine ezecek :A
Aynen daha çok erken. Bakarsın başka bir takım sürpriz yapar bizim tatlı çekişmemiz de güme gider :A

Aynen güzel günlerdi sabah 7 8'lerde uyuyoduk. :A Sağlam çizmiştik bunları. :A Euroleague için bir şey diyemeyeceğim bizi ezdiler soğudum doğrusu. :A
Besiktasli olmama ragmen Feneri zevkle izliyorum 1 yenilgisi olan Cskyi deplasmanda 18 farkla yendiler tebrik etmek gerek :A

Besiktasli olmama ragmen Feneri zevkle izliyorum 1 yenilgisi olan Cskyi deplasmanda 18 farkla yendiler tebrik etmek gerek :A
E yani adamlar cidden çok iyiler özellikle Obradovic'ten sonra. Büyük işler başarıyolar. Geçen yılın devamında bu yıl da en kötü Final Four kesin zaten. Kazanmaları için ise baya büyük bir iş başarmaları lazım. Bakalım göreceğiz. :A

Aynen daha çok erken. Bakarsın başka bir takım sürpriz yapar bizim tatlı çekişmemiz de güme gider :A
Torontoda tehlikeli geliyor benden demesi :A
E yani adamlar cidden çok iyiler özellikle Obradovic'ten sonra. Büyük işler başarıyolar. Geçen yılın devamında bu yıl da en kötü Final Four kesin zaten. Kazanmaları için ise baya büyük bir iş başarmaları lazım. Bakalım göreceğiz. :A
Tek rakipleri Cska :A

Doğu'da sürpriz olacağını sanmıyorum. Lebron zaten tek başına final demek. :A Ama Batı'yı siz düşünün. LA Clippers, Memphis, San Antonio, Huoston, OKC gibi tehlikeli bir çok takım var. :A

Doğu'da sürpriz olacağını sanmıyorum. Lebron zaten tek başına final demek. :A Ama Batı'yı siz düşünün. LA Clippers, Memphis, San Antonio, Huoston, OKC gibi tehlikeli bir çok takım var. :A
Cidden Dogu bombos Boston Celticsin eski günlerini özledim :(

Toronto ensenizde vallaha hiç acımaz geçen seneki gibi değiller :A

Bu arada yutup açılmış doluşun :A

Cidden Dogu bombos Boston Celticsin eski günlerini özledim :(
Aynen ya unutulmaz Boston Cleveland serileri vardır 7 maçlık. Hey gidi eski Doğu. Şimdi Lebron tek başına finale çıkıyor 6 yıldır. Rakip yok resmen.
Toronto ensenizde vallaha hiç acımaz geçen seneki gibi değiller :A

Bu arada yutup açılmış doluşun :A
La bişey olmaaz. Toronto falan hikaye Playoff'ta hepsini çizip atıyor King. :A Adam normal sezonda kasmıyor zaten. Asıl olayın Playoff olduğunu biliyor. :A

Aynen ya unutulmaz Boston Cleveland serileri vardır 7 maçlık. Hey gidi eski Doğu. Şimdi Lebron tek başına finale çıkıyor 6 yıldır. Rakip yok resmen.

La bişey olmaaz. Toronto falan hikaye Playoff'ta hepsini çizip atıyor King. :A Adam normal sezonda kasmıyor zaten. Asıl olayın Playoff olduğunu biliyor. :A
Hic kasmiyor adam gule gule oynaya playofflara kaliyorlar cok zevksiz rekabt :A Ama Bati dehset heyecanli her mac cok keyifli San Antonio surpriz yapabilir :A

Seni beklerken boş yapalım dedik. Gerçi sen varken de çok akademik konulara barnah attığımız söylenemez :A
Malum konulara giriyorsun cikmasi 2 saatini aliyor :A

Hic kasmiyor adam gule gule oynaya playofflara kaliyorlar cok zevksiz rekabt :A Ama Bati dehset heyecanli her mac cok keyifli San Antonio surpriz yapabilir :A

Malum konulara giriyorsun cikmasi 2 saatini aliyor :A
Batı bu yıl çok tehlikeli ve heyecanlı gerçekten. Şöyle 4 5 takım birden Playoff'ta iş yapabilecek kapasiteye sahip. Memphis ve Clippers hiç fena değil. Westbrook zaten insan üstü Triple Double performansına falan girdi bi ara. Onlar da yine formda. Huoston da Harden liderliğinde fena gitmiyor iyi bir kadro var. Oranın Playoffları çok çok zevkli olacak şimdiden belli. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...