Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek becerebileceğimi düşünmediğim bir liste. Zaten Nisan gibi geldim yazın da çok ara verdim, yani çok detaylı bir liste hazırlmam zor. :) Ama bir şeyler karalayacağız diye söyledik yapmazsak olmaz. Söz ağızdan bir kere çıktı sonuçta. :) Ara ara aktif olabiliyorum bir çok şeyi kaçırabiliyorum. Bu yüzden yazmadıklarım veya unuttuklarım kusuruma bakmasınlar. :)

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN, @Arslan Bey, @Sherlock
En Çok Konuştuğun Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @Polat Şaşmaz, @takas, @sürgünüm, @Çiğdem-, @dosimosi, @MasacRE-
En Güzel Avatarlı Üye: -
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm, @Bully, @OzaN, @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye: @OzaN, @sürgünüm, @Tolstoyevski, Kendimi de yazardım da kendimi bir yerde kullanmak istemiyorum listemde. :A
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: Forumda birileriyle pek özel mesaj yoluyla konuştuğum söylenemez. :) Yarışmalar var o kadar. :A
En İyi Anlaştığın Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @MasacRE-, @Tolstoyevski, @sürgünüm, @dosimosi,
En Sevdiğiniz Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @MasacRE-, @takas, @Polat Şaşmaz, @sürgünüm, @-KADİR-, @Çiğdem-, @Bully, @dosimosi, @Maskeli Fedai, @HeisenBerg, unuttuklarım olabilir kusuruma bakılmasın artık. :)
En Güzel Kullanıcı Adı: -
En İyi Yönetici: @Bully, @mrt-06,
En Başarılı Editör: Pek bir fikrim yok detaylıca incelemediğim için.
En Geveze Üye: @xemrexxx :A
En Aktif Üye: Bunda da pek bilgili değilim takip edemiyorum. :)
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: -
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MasacRE-, @Sherlock, @dosimosi,
En Komik Üye: @destere
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @takas
En Fanatik Üye: -
En Sportmen Üye: @sürgünüm, @MasacRE-, @HeisenBerg, @tolgab, @EFE UYSAL , @legolas9900, @Bully
En Ciddi Üye: -
En Özlenilen Üye: @china_shangai
En Tarafsız / Objektif Üye: Kendimi objektif ve tarafsız görüyüroum ama yazmak da istemiyorum doğrusu. :A
En Unutulmayacak Üye: @china_shangai
En Eğlenceli Üye: @destere, @Doğu, @MasacRE- ve sıva diğer ekibi elbette. @eskici ne kadar bazen facia da olsa ara ara eğlenceli oluyor. :A @DarkLeqenD de iyidir. :A @xemrexxx de arada eğlenceli oluyor. :A
En Sabırlı Üye: -
En Duygusal Üye: -
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Doğu, @Since2011, @takas
En Çok Rastladığınız Üye: Dikkat edemiyorum pek kime rastlarsam sohbet ediyorum işte. :A
En Çok Tartıştığınız Üye: -
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Doğu, @Since2011, @sürgünüm, @OzaN, @Tolstoyevski, @destere, @MasacRE-, @Sherlock, @Bully (hey gidi beyaz saçlı kardeşim) :A

Baya uğraştırsa da yaptık bir şeyler işte. Dediğim gibi unuttuğum elbet olmuştur kusuruma bakmasınlar artık. :)
Beni sevmiyormus vay be :A

E yani yapmasam içimde kalırdı. :A :A
Hakediyorsun zaten. :A

Ne kadar da sıva dolu bir konu olmuş burası yav :A Herkes birbirini övüyor, birbirini sıvıyor hiç entrika gıybet kaos yok çok rahatsızım bu durumdan :A @mrt-06 bunun acısını pazartesi çıkarmalısın provokatör kardeş :A

Ben unutulcak birimiyim :A
Liste çok detaylı liste ondan arada kaynamıştır. Yoksa Nadal seven birini unutmam mümkün değil. :A

Hakediyorsun zaten. :A

Ne kadar da sıva dolu bir konu olmuş burası yav :A Herkes birbirini övüyor, birbirini sıvıyor hiç entrika gıybet kaos yok çok rahatsızım bu durumdan :A @mrt-06 bunun acısını pazartesi çıkarmalısın provokatör kardeş :A
Yani arada kendimize de sıva vuralim ki mesleğe hazırlık olsun. :A

Aynen bu konu çok olaysız sessiz sakin geçti. İtiraflar gelsin de biraz kaos olsun. :A

Nadal dönüyor kortlara :A :Z Nadalcı oldugum kadar Cr7ciyim biliyorsum :A
Dönsün artık ya eski günleri özledim bee. Nerde Djokovic'e kök söktürdüğü günler ah ahh. :A Cr7'ci de olmasan tam olacak da neyse açmayalım o malum konuyu. :A Messi'nin son maçı der susarım. Adam 4 5 kişiyi çalımladı kaç kez bir maçta. :A

Dönsün artık ya eski günleri özledim bee. Nerde Djokovic'e kök söktürdüğü günler ah ahh. :A Cr7'ci de olmasan tam olacak da neyse açmayalım o malum konuyu. :A Messi'nin son maçı der susarım. Adam 4 5 kişiyi çalımladı kaç kez bir maçta. :A
Djokovicte formsuz meydan pis Murraye kaldı :( Nadal gelip bu bosluktam faydalanmalı.Espanyolada Ronaldo calima dizmisti hemde pozisyonu golle bitirmisti :A

Liste çok detaylı liste ondan arada kaynamıştır. Yoksa Nadal seven birini unutmam mümkün değil. :A

Yani arada kendimize de sıva vuralim ki mesleğe hazırlık olsun. :A

Aynen bu konu çok olaysız sessiz sakin geçti. İtiraflar gelsin de biraz kaos olsun. :A
Pazartesi günü ''adını dağlara yazdım ama sen benim adımı kıytırık bir kategoriye yazmadın. yazıklar olsun puuuh allah belanı versin'' minvalinde itiraflar gelecek at fava bekle :A Tabi yine @mrt-06 kârlı çıkacak bu işten :A

Djokovicte formsuz meydan pis Murraye kaldı :( Nadal gelip bu bosluktam faydalanmalı.Espanyolada Ronaldo calima dizmisti hemde pozisyonu golle bitirmisti :A
Aynen ha ama yine de Murray'i Djokovic'ten çok seviyorum. Daha sempatik geliyor bana. Britanya'lı adam sonuçta asil. :A Adamı Sir de yaptılar zaten. :A Ronaldo'nun 5 kişiyi çalımladığı bir pozisyon hatırlamıyorum. Hem de göbekten yara yara yaptığı mümkün değil yani. :A Manchester zamanında belki 3 4 kişiyi çalımlayıp atmıştır ama son zamanlarında o kadar sorumluluk aldığını düşünmüyorum. Çok kolaya kaçıyor beyefendi. :A
Pazartesi günü ''adını dağlara yazdım ama sen benim adımı kıytırık bir kategoriye yazmadın. yazıklar olsun puuuh allah belanı versin'' minvalinde itiraflar gelecek at fava bekle :A Tabi yine @mrt-06 kârlı çıkacak bu işten :A
Olabilitesi yüksek bu dediğin durumun. Bu iki konunun arasındaki bağlamdan çok malzeme çıkar bence de. :A @mrt-06 kumarda nasıl her zaman masa kazanırsa burda da o kazanacak tabi. :A :A

Pek becerebileceğimi düşünmediğim bir liste. Zaten Nisan gibi geldim yazın da çok ara verdim, yani çok detaylı bir liste hazırlmam zor. :) Ama bir şeyler karalayacağız diye söyledik yapmazsak olmaz. Söz ağızdan bir kere çıktı sonuçta. :) Ara ara aktif olabiliyorum bir çok şeyi kaçırabiliyorum. Bu yüzden yazmadıklarım veya unuttuklarım kusuruma bakmasınlar. :)

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN, @Arslan Bey, @Sherlock
En Çok Konuştuğun Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @Polat Şaşmaz, @takas, @sürgünüm, @Çiğdem-, @dosimosi, @MasacRE-
En Güzel Avatarlı Üye: -
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm, @Bully, @OzaN, @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye: @OzaN, @sürgünüm, @Tolstoyevski, Kendimi de yazardım da kendimi bir yerde kullanmak istemiyorum listemde. :A
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: Forumda birileriyle pek özel mesaj yoluyla konuştuğum söylenemez. :) Yarışmalar var o kadar. :A
En İyi Anlaştığın Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @MasacRE-, @Tolstoyevski, @sürgünüm, @dosimosi,
En Sevdiğiniz Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @MasacRE-, @takas, @Polat Şaşmaz, @sürgünüm, @-KADİR-, @Çiğdem-, @Bully, @dosimosi, @Maskeli Fedai, @HeisenBerg, @EFE UYSAL unuttuklarım olabilir kusuruma bakılmasın artık. :)
En Güzel Kullanıcı Adı: -
En İyi Yönetici: @Bully, @mrt-06,
En Başarılı Editör: Pek bir fikrim yok detaylıca incelemediğim için.
En Geveze Üye: @xemrexxx :A
En Aktif Üye: Bunda da pek bilgili değilim takip edemiyorum. :)
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: -
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MasacRE-, @Sherlock, @dosimosi,
En Komik Üye: @destere
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @takas
En Fanatik Üye: -
En Sportmen Üye: @sürgünüm, @MasacRE-, @HeisenBerg, @tolgab, @EFE UYSAL , @legolas9900, @Bully
En Ciddi Üye: -
En Özlenilen Üye: @china_shangai
En Tarafsız / Objektif Üye: Kendimi objektif ve tarafsız görüyorum ama yazmak da istemiyorum doğrusu. :A
En Unutulmayacak Üye: @china_shangai
En Eğlenceli Üye: @destere, @Doğu, @MasacRE- ve sıva diğer ekibi elbette. @eskici ne kadar bazen facia da olsa ara ara eğlenceli oluyor. :A @DarkLeqenD de iyidir. :A @xemrexxx de arada eğlenceli oluyor. :A
En Sabırlı Üye: -
En Duygusal Üye: -
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Doğu, @Since2011, @takas
En Çok Rastladığınız Üye: Dikkat edemiyorum pek kime rastlarsam sohbet ediyorum işte. :A
En Çok Tartıştığınız Üye: -
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Doğu, @Since2011, @sürgünüm, @OzaN, @Tolstoyevski, @destere, @MasacRE-, @Sherlock, @Bully (hey gidi beyaz saçlı kardeşim) :A

Baya uğraştırsa da yaptık bir şeyler işte. Dediğim gibi unuttuğum elbet olmuştur kusuruma bakmasınlar artık. :)
Teşekkürler sıvacı kardeşim ben de seni severim. :A Beyaz saçlarımızdan utanacak değiliz elbet. :A

Aynen ha ama yine de Murray'i Djokovic'ten çok seviyorum. Daha sempatik geliyor bana. Britanya'lı adam sonuçta asil. :A Adamı Sir de yaptılar zaten. :A Ronaldo'nun 5 kişiyi çalımladığı bir pozisyon hatırlamıyorum. Hem de göbekten yara yara yaptığı mümkün değil yani. :A Manchester zamanında belki 3 4 kişiyi çalımlayıp atmıştır ama son zamanlarında o kadar sorumluluk aldığını düşünmüyorum. Çok kolaya kaçıyor beyefendi. :A

Olabilitesi yüksek bu dediğin durumun. Bu iki konunun arasındaki bağlamdan çok malzeme çıkar bence de. :A @mrt-06 kumarda nasıl her zaman masa kazanırsa burda da o kazanacak tabi. :A :A
Nadal istedigimiz gibi donerse grand slam kazancaktir :A
Al kardesim muthis gol :A

@mrt-06 hasılatı sayarken :A

money-snake-12745072.jpg

Nadal istedigimiz gibi donerse grand slam kazancaktir :A
Al kardesim muthis gol :A
İnşallah dönsün de keyfimiz yerine gelsin artık şu teniste. Ben de izlemeye tekrardan geri döneyim içimde istek doğsun artık. :A

Şimdi sen bu gölü şuradaki efsanevi hareketlerle bir mi tutuyorsun. :A
Varlığı bir dert yokluğu yara ama bunların. :A :A

İnşallah dönsün de keyfimiz yerine gelsin artık şu teniste. Ben de izlemeye tekrardan geri döneyim içimde istek doğsun artık. :A

Şimdi sen bu gölü şuradaki efsanevi hareketlerle bir mi tutuyorsun. :A

Varlığı bir dert yokluğu yara ama bunların. :A :A
Futbolda sonuc önemli degil mi kardesim :A O çalimlara ve son suta bak fark var daglar kadar Ronaldoya bak bitirici :A

Futbolda sonuc önemli degil mi kardesim :A O çalimlara ve son suta bak fark var daglar kadar Ronaldoya bak bitirici :A
E sonucunda gol de olmuş. :A Messi'nin bu tarz çalımları atıp bitirdiği goller de var yani onları gidip buldurtma bana şimdi. :A Neyse konu uzamasın bir yere varamayacağız her zamanki gibi. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,997
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan