Pek becerebileceğimi düşünmediğim bir liste. Zaten Nisan gibi geldim yazın da çok ara verdim, yani çok detaylı bir liste hazırlmam zor.
Ama bir şeyler karalayacağız diye söyledik yapmazsak olmaz. Söz ağızdan bir kere çıktı sonuçta.
Ara ara aktif olabiliyorum bir çok şeyi kaçırabiliyorum. Bu yüzden yazmadıklarım veya unuttuklarım kusuruma bakmasınlar.
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye:
@OzaN, @Arslan Bey, @Sherlock
En Çok Konuştuğun Üye:
@Doğu,
@Since2011,
@destere, @Polat Şaşmaz,
@takas,
@sürgünüm, @Çiğdem-,
@dosimosi, @MasacRE-
En Güzel Avatarlı Üye: -
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye :
@sürgünüm,
@Bully,
@OzaN, @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye:
@OzaN,
@sürgünüm, @Tolstoyevski, Kendimi de yazardım da kendimi bir yerde kullanmak istemiyorum listemde.
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: Forumda birileriyle pek özel mesaj yoluyla konuştuğum söylenemez.
Yarışmalar var o kadar.
En İyi Anlaştığın Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @MasacRE-, @Tolstoyevski, @sürgünüm, @dosimosi,
En Sevdiğiniz Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @MasacRE-, @takas, @Polat Şaşmaz,
@sürgünüm, @-KADİR-, @Çiğdem-, @Bully, @dosimosi, @Maskeli Fedai, @HeisenBerg, unuttuklarım olabilir kusuruma bakılmasın artık.
En Güzel Kullanıcı Adı: -
En İyi Yönetici: @Bully, @mrt-06,
En Başarılı Editör: Pek bir fikrim yok detaylıca incelemediğim için.
En Geveze Üye: @xemrexxx
En Aktif Üye: Bunda da pek bilgili değilim takip edemiyorum.
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: -
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MasacRE-, @Sherlock, @dosimosi,
En Komik Üye: @destere
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @takas
En Fanatik Üye: -
En Sportmen Üye: @sürgünüm, @MasacRE-,
@HeisenBerg,
@tolgab,
@EFE UYSAL , @legolas9900, @Bully
En Ciddi Üye: -
En Özlenilen Üye: @china_shangai
En Tarafsız / Objektif Üye: Kendimi objektif ve tarafsız görüyüroum ama yazmak da istemiyorum doğrusu.
En Unutulmayacak Üye: @china_shangai
En Eğlenceli Üye: @destere, @Doğu, @MasacRE- ve sıva diğer ekibi elbette. @eskici ne kadar bazen facia da olsa ara ara eğlenceli oluyor.
@DarkLeqenD de iyidir.
@xemrexxx de arada eğlenceli oluyor.
En Sabırlı Üye: -
En Duygusal Üye: -
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Doğu, @Since2011, @takas
En Çok Rastladığınız Üye: Dikkat edemiyorum pek kime rastlarsam sohbet ediyorum işte.
En Çok Tartıştığınız Üye: -
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye:
@Doğu,
@Since2011,
@sürgünüm, @OzaN, @Tolstoyevski, @destere, @MasacRE-, @Sherlock, @Bully (hey gidi beyaz saçlı kardeşim)
Baya uğraştırsa da yaptık bir şeyler işte. Dediğim gibi unuttuğum elbet olmuştur kusuruma bakmasınlar artık.