MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

:F:Fsenin özelliğin nede senin yuotuben gitmiyor kız bir düzeleydi hayırlısı ile
içerdeye ordan bakıyordum ben başka nasıl izlicem off:F
hhahah ayy ne bileyim cnm bende 1 defa bile face twetter youtube yasaklanmadı yavaşlamıyor bile normal kullanıyorum normalde bir program yüklemek gerekiyor ama ben program falan yüklemedim çünkü bende hiç gitmedi bizim ilçemiz kutsal bir ilçe galiba yasak işlemiyor :A :A :A

hhahah ayy ne bileyim cnm bende 1 defa bile face twetter youtube yasaklanmadı yavaşlamıyor bile normal kullanıyorum normalde bir program yüklemek gerekiyor ama ben program falan yüklemedim çünkü bende hiç gitmedi bizim ilçemiz kutsal bir ilçe galiba yasak işlemiyor :A :A :A

:F:FGaliba öyle cnm ya ben dünden beri ne twiitere girebiliyom nede youtubeye
sadece instagrama bakabiliyorum birde diğer sosyal medya olan faceye duydum bende
yüklüyorlarmış program:F

:F:FGaliba öyle cnm ya ben dünden beri ne twiitere girebiliyom nede youtubeye
sadece instagrama bakabiliyorum birde diğer sosyal medya olan faceye duydum bende
yüklüyorlarmış program:F
ayy diğerlerini bilmem ama ben youtubesiz duramam iyiki bize yasak falan işlemiyor cnm aman devlet fark etmesin yoksa ilçemizede yasak koyarlar :A :A :A

bukadar gün bekletilirmi ama cnm salı günü hemen izlemen lazımdı bir diziyi canlı izleyemiyormusun ozaman yarın olunca izleyeceksin sonra diğergünlere gidiyor işte :F

Sorma 2 bölüm gerinizde kaldım ama kız bir program buldum şimdi yuotube yede
twiitere de girdim :F öyle valla izleyemedim cnm ama izlicem girdim youtubeye :F

İzlicem cnm biriktirmem lazım pazartes size yetişirim inşallah :F
bende kafa dinliyeyim biraz :A :A :A
giphy.gif

Shakira
81jEBixHzCL._SL1500_.jpg
LA LA LA

2014 FiFA Dünya Kupası için hazırlanan bu şarkıyı sizlerle sunmaktan gurur duyuyorum.

Şarkı aradan 2 yıl geçmesine rağmen halen popüler. :Z Desteklerinizle bu hafta da çok güzel puanla alacağız . :love1::love1:

Muhteşem puanlarınızı bekliyoruz.:bhr::love1:

15rhb1h.jpg

@Çiğdem- @dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad
@EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz
@eskici @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06
@sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira

Shakira
Ekli dosyayı görüntüle 53228 LA LA LA

2014 FiFA Dünya Kupası için hazırlanan bu şarkıyı sizlerle sunmaktan gurur duyuyorum.

Şarkı aradan 2 yıl geçmesine rağmen halen popüler. :Z Desteklerinizle bu hafta da çok güzel puanla alacağız . :love1::love1:

Muhteşem puanlarınızı bekliyoruz.:bhr::love1:

Ekli dosyayı görüntüle 53229
@Çiğdem- @dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad
@EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz
@eskici @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06
@sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira

locaya baktim sonra bunu paylastin. bu ondan daha iyi. ucuncuyu dinlemedim. artik baska zamana.
bol sans ama super duper diyemem 😛 fakat kötu degil, diger sarkilara bagli puanim

benim youtubem hiç yasaklanmıyor vlla cnm tuhaf yanı şu youtube face twetter yasakları türkiye genelinde oluyor ama bende olmuyor göreleyi kapsamıyor demekki :F

youtube düzelince görürsün racapta ama o füze olayını bende kıskandım yaa bendede öyle bir sistem olsaymış keşke çok yaratıcı buldum @sokak sanati :A :A :A
sizin yayınlar gürcistana bağlı sanırım türkiyeden kesmek veya bağlatmak mümkün değil :) ya da bunların kastı istanbula istanbul dışına herşey serbest :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar