MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Biriniz kardeşim biriniz yavuklum oyüzden barışıcaksınız başka çaresi yok akşama öpüştürücem ben sizi :A :A :A
evlenene kadar portakal kafalı kardeşine katlanacaksın ama kurtuluşun yakın:) o yüzden şimdiden tepik at gitsin kardeşin zaten bişeye benzemiyor :)

@destere her gün 23.45'de balkabağına dönüşüyor belki öpersem büyü bozulur. :F

balkabağı diyip küçümsememek lazım:) kabak ama bamyası devamlı aktif:) onu kaybetmedikten sonra neye dönüşürse dönüşsün önemli değil :)

sisirilebilir-balkabagi-dekor-46-cm-13501-12-O.jpg

evlenene kadar portakal kafalı kardeşine katlanacaksın ama kurtuluşun yakın:) o yüzden şimdiden tepik at gitsin kardeşin zaten bişeye benzemiyor :)

balkabağı diyip küçümsememek lazım:) kabak ama bamyası devamlı aktif:) onu kaybetmedikten sonra neye dönüşürse dönüşsün önemli değil :)

sisirilebilir-balkabagi-dekor-46-cm-13501-12-O.jpg
hhahaha böyle balkabağı ilk defa görüyorum vlla :F :F :F

Bu haftaki şarkımız Candan Erçetin'in klasikleşen, en önemli şarkılarından biri olan "Neden".

Tamamını ve şarkı sözlerine de dikkat ederek dinlemenizi öneririm.

Tam puanlarınıza talibiz. :)

Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini
Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini
Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna
Gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka
Yarın çok geç olunca isyan etmek boşuna
Gururun neye yararki vakit kaybından başka
Neden yar neden
Bilinmez acı çekmeden
Neden can neden
Görülmez günü gelmeden
Neden cimridir insan anlatırken minnetini
Neden sabırsız insan gösterirken öfkesini
Hiddetin neye yarar ki yalnız kalmaktan başka
Hiddetin neye yarar ki vakit kaybından başka
Neden yar neden
Bilinmez acı çekmeden
Neden can neden
Görülmez günü gelmeden
Neden sevinir insan zafer kazandığında
Kazanmak neye yarar ki kaybeden olduğunda
Savaşlar neye yarar ki yalnız kalmaktan başka
Neden yar neden
Bilinmez acı çekmeden
Neden can neden
Görülmez günü gelmeden
Neden yar neden
Neden can neden

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Çiğdem- @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu

Bu haftaki şarkımız Candan Erçetin'in klasikleşen, en önemli şarkılarından biri olan "Neden".

Tamamını ve şarkı sözlerine de dikkat ederek dinlemenizi öneririm.

Tam puanlarınıza talibiz. :)

Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini
Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini
Gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka
Gururun neye yararki vakit kaybından başka
Neden yar neden
Bilinmez acı çekmeden
Neden can neden
Görülmez günü gelmeden
Neden cimridir insan anlatırken minnetini
Neden sabırsız insan gösterirken öfkesini
Hiddetin neye yarar ki yalnız kalmaktan başka
Hiddetin neye yarar ki vakit kaybından başka
Neden yar neden
Bilinmez acı çekmeden
Neden can neden
Görülmez günü gelmeden
Neden sevinir insan zafer kazandığında
Kazanmak neye yarar ki kaybeden olduğunda
Savaşlar neye yarar ki yalnız kalmaktan başka
Neden yar neden
Bilinmez acı çekmeden
Neden can neden
Görülmez günü gelmeden
Neden yar neden
Neden can neden

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Çiğdem- @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Güzel. :)

hhahaha böyle balkabağı ilk defa görüyorum vlla :F :F :F

balkabaklarının hepsi bu şekildir :) hemde sen şehirli de değilsin yani balkabaklarının hepsinde mutlaka bamya vardır onu bilmen lazımdı bamyasız balkabağımı olur bunun bitkiye tutunduğu yer yokmu niye ordada çıkıntı var işte :))

Arkadaşlar 1.53'de ki füzelere dikkat.:A @destere dikkat yani. @MEnes @MasacRE- @eskici yani bu füze başka füze bi bakın derim.:A
ARİANA GRANDE
BREAK FREE

Geçtiğimiz haftanın en çok tercih edilenler arasında olan ve finale doğru büyük ilgi gören Ariana bi hafta Çıtayı A sınıfına getiriyor.:Z
Son neslin Madonnası diye anılan Ariana bu hafta YouTuba'da en çok izlenen kliplerinden olan 750 milyon kez tıklanmış Break Free ile gelecek.:bhr:

İşte Break Free;

@Çiğdem- @destere @Bully @mrt-06 @eskici @turkuazz @Forumdash @Ahmad @MayısKralı @dreamy @dosimosi @EFE UYSAL @soo @Mr.At @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @FaJi @cookies @Maskeli Fedai @MEnes @ozmoturk @batuhankaralar @OzaN @MasacRE- @Felon @Sherlock @cevaa @Tzira
@xemrexxx ve diğer herkes..

@mrt-06 @Çiğdem- @MasacRE- @EFE UYSAL @Maskeli Fedai sizlerde etiketlenin artık.:D

balkabaklarının hepsi bu şekildir :) hemde sen şehirli de değilsin yani balkabaklarının hepsinde mutlaka bamya vardır onu bilmen lazımdı bamyasız balkabağımı olur bunun bitkiye tutunduğu yer yokmu niye ordada çıkıntı var işte :))
hahahah tövbe tövbe bizim köylerde balkabağı tatlısı çok yapılırdı ama uzun bir süre bal kabağı tatlısı yemeyecem sayende ayoll balkabağından tiksindim :A :A :A

tatlıyı geç şimdi:) dediğim diziye başladınmı hatta bu hafta üç dizi önerdim üçüde fantastik bir tanesine bile başlamadın :)
YİNE hangi diziyi önerdin bee 😱😱😱

şu çocuk dizisine yarın başlamayı düşünüyorum 1.bölümüne bakacam hayırlsıyla cnm cw dizilerim noel tatilindeyken izleyeyim bari :F :F :F

YİNE hangi diziyi önerdin bee 😱😱😱

şu çocuk dizisine yarın başlamayı düşünüyorum 1.bölümüne bakacam hayırlsıyla cnm cw dizilerim noel tatilindeyken izleyeyim bari :F :F :F
bir o var birde dün outsiders ı önermiştim hiç dönüp bakmamışsın bile :)

hahah o nerden çıktı bee onu sen haftaya sunucu yapacam demiştin izle demedinki
:A :A :A
bak senlik iki parlak var benlik ise sadece bir tane var o açıdan sen daha şanslısın izle bence :)

Outsiders0124a.jpg

bugün youtube iflas etmiş durumda yarışma haricinde herşeyi konuşabiliriz bu sayfada @Çiğdem- :) o değilde @sokak sanati arianaya ait füzeler göstermişti onuda göremedim siz youtube a nerden giriyorsunuz adres verin bende yarışmaya bakayım :)

bak senlik iki parlak var benlik ise sadece bir tane var o açıdan sen daha şanslısın izle bence :)

Outsiders0124a.jpg

bugün youtube iflas etmiş durumda yarışma haricinde herşeyi konuşabiliriz bu sayfada @Çiğdem- :) o değilde @sokak sanati arianaya ait füzeler göstermişti onuda göremedim siz youtube a nerden giriyorsunuz adres verin bende yarışmaya bakayım :)
benim youtubem hiç yasaklanmıyor vlla cnm tuhaf yanı şu youtube face twetter yasakları türkiye genelinde oluyor ama bende olmuyor göreleyi kapsamıyor demekki :F

youtube düzelince görürsün racapta ama o füze olayını bende kıskandım yaa bendede öyle bir sistem olsaymış keşke çok yaratıcı buldum @sokak sanati :A :A :A

benim youtubem hiç yasaklanmıyor vlla cnm tuhaf yanı şu youtube face twetter yasakları türkiye genelinde oluyor ama bende olmuyor göreleyi kapsamıyor demekki :F

youtube düzelince görürsün racapta ama o füze olayını bende kıskandım yaa bendede öyle bir sistem olsaymış keşke çok yaratıcı buldum @sokak sanati :A :A :A

:F:Fsenin özelliğin nede senin yuotuben gitmiyor kız bir düzeleydi hayırlısı ile
içerdeye ordan bakıyordum ben başka nasıl izlicem off:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar