Tanımıyorum bu yazarı ilk defa duydum ismini. İnş bol keseden atmamıştır.
umarım ablam ben yanlış hatırlamıyorsam kıbrıs filmi diye duymuştum ya bu yazardn
değil ama duymuştum bakalım zaman ne gösterecek😉
Tanımıyorum bu yazarı ilk defa duydum ismini. İnş bol keseden atmamıştır.
Ocak da geldi aga hiç hareket yok o yüzden pek inanasım gelmiyoDediğine göre önce dizi yayınlanacak?
Ocak da geldi aga hiç hareket yok o yüzden pek inanasım gelmiyo
Aynen hiçbir resmi ağızdan tek kelam eden çıkmadı. Necati Şaşmaz'ı magazinlerde, gece kulüplerinde göremediğimiz için ilk defa üzülüyorum Adama mikrofon uzatıp filmle-diziyle ilgili soru soracak, bilgi alacak durum yok Yüzünü gören cennetlik maşallahOcak da geldi aga hiç hareket yok o yüzden pek inanasım gelmiyo
Necati Bey de tamamen halktan biri herhalde işten eve evden işe klasik ünlülerden başkaAynen hiçbir resmi ağızdan tek kelam eden çıkmadı. Necati Şaşmaz'ı magazinlerde, gece kulüplerinde göremediğimiz için ilk defa üzülüyorum Adama mikrofon uzatıp filmle-diziyle ilgili soru soracak, bilgi alacak durum yok Yüzünü gören cennetlik maşallah
Vuuh be Böyle birşey olsa Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz piyasadan çekilir heralde , ne kadar iyi ikili olurlar
Yokluktan bu bölümler bile izleniyor360'da vadinin saç baş yolduran sezonuna gelinmiş.
Yokluktan bu bölümler bile izleniyor
Gelinmiş derken bu sezon needeyse bitiyor son 13 bölüm 😀360'da vadinin saç baş yolduran sezonuna gelinmiş.
6 bölüm sonra sezonun en iyi bölümlerini izlicez az bişey kaldı işkencenin sonuna360'da vadinin saç baş yolduran sezonuna gelinmiş.
Ya söyleme şurda bunları gene sövdürtmeAranızda bi ara kurtlarvadisiforumu.com a giren oldu mu çünkü forumda hepsi KVP'yi lanetledi Necati şaşmaz a torpilci falan diye demediklerini bırakmadılar şimdi yollarına drntyf.com da devam ediyolar şimdi o milliyet yazısı çıkınca Necati Şaşmaz Usta çok iyi hazırlanıyo falan diye iki yüzlüler işte
Aranızda bi ara kurtlarvadisiforumu.com a giren oldu mu çünkü forumda hepsi KVP'yi lanetledi Necati şaşmaz a torpilci falan diye demediklerini bırakmadılar şimdi yollarına drntyf.com da devam ediyolar şimdi o milliyet yazısı çıkınca Necati Şaşmaz Usta çok iyi hazırlanıyo falan diye iki yüzlüler işte