Vallaha ben yazdan beri hazırım. Daha nasıl hazır olayım anadan üryan soyunup sokaklarda mı koşayım aga ?@Doğu hazırlan film geliyo
Vallaha ben yazdan beri hazırım. Daha nasıl hazır olayım anadan üryan soyunup sokaklarda mı koşayım aga ?@Doğu hazırlan film geliyo
Hadi inşallah___________________
Kurtlar Vadisi ülke gündemi ve sinema filminden dolayı bu sezon ekranlarda olmayacak.
Yeni sezon Eylül'de dizi başlayacak..
Sinema filmiyle ilgili tüm hazırlıklar da bitti. Set hazır..
1 veya 2 ay içinde çekimler başlıyor.
@Polat Şaşmaz @Doğu @papuleoo @takas
Ekipleri oluştur her hafta en az 10 ar kişiyle filme gitmen lazım senin çevren geniş 😀Vallaha ben yazdan beri hazırım. Daha nasıl hazır olayım anadan üryan soyunup sokaklarda mı koşayım aga ?
Aga bi tanıtımı göreyim salonlara kamyon dorseleriyle adam yığarımEkipleri oluştur her hafta en az 10 ar kişiyle filme gitmen lazım senin çevren geniş 😀
Tamam Ankara senden sorulur sana zimmetli 😀 ; eylül de tanıtımı görürmüyüz diyorduk ocak a geldik hala tanıtımı görme bekkentisi içindeyizAga bi tanıtımı göreyim salonlara kamyon dorseleriyle adam yığarım
Bu video yeni ; eylül 2017 de dizi 1-2 ay içinde de sinema filmi çekimleri başlayacak imişbu video yenimi anlamadım ama burda tayyar bey dizi eylül ayında başlıcak diyo
@-KADİR-- @Doğu @Polat Şaşmaz @takas @papuleoo
Video bugün yüklenmiş. Büyük ihtimalle bu sezondan bahsediyor.bu video yenimi anlamadım ama burda tayyar bey dizi eylül ayında başlıcak diyo
@-KADİR-- @Doğu @Polat Şaşmaz @takas @papuleoo
Bu video yeni ; eylül 2017 de dizi 1-2 ay içinde de sinema filmi çekimleri başlayacak imiş
Video bugün yüklenmiş. Büyük ihtimalle bu sezondan bahsediyor.
Eylül gibi dizi başlar o zaman. Filmin ise vizyon tarihi 15 Temmuz olacak.
15 temmuz cumartesiye denk geliyo baktiğım vakit anlamlı olur mevsim sıkıntı yazın izlenme sayısı daha az olurVideo bugün yüklenmiş. Büyük ihtimalle bu sezondan bahsediyor.
Aynen aga izlenme konusunda sıkıntı olabilir ama anlam bakımından çok iyi olacak.15 temmuz cumartesiye denk geliyo baktiğım vakit anlamlı olur mevsim sıkıntı yazın izlenme sayısı daha az olur
Ben taa yazın başından beri diyorum tam 15 Temmuz'a denk getirecekler diye. Bence de çok anlamlı olur, millet o günün anlam ve önemine binaen filme destek verir.Video bugün yüklenmiş. Büyük ihtimalle bu sezondan bahsediyor.
Yok aga yok Racilerle barışmadan başlatmasınlar diziyi kesin Ayşegüldür bu
Ayşegül kimYok aga yok Racilerle barışmadan başlatmasınlar diziyi kesin Ayşegüldür bu