evettesekkur ederim Selimcigim (adin buydu galiba ) Duygularimiz karsilikli 😉
yani ilk sana olan duygularımızdan bahsetmiyorsun dimi şimdiki duygularımız karşılıklı onu demek istiyorsun sanırım )
evettesekkur ederim Selimcigim (adin buydu galiba ) Duygularimiz karsilikli 😉
şuan @destere ye komik değil diyen kişiyi merak ediyorum ayoll çatlayıp patlayıp gülmüyorsa bende birşey bilmiyorumAhahaha gece gece yarıldım.
şuan @destere ye komik değil diyen kişiyi merak ediyorum ayoll çatlayıp patlayıp gülmüyorsa bende birşey bilmiyorum
Cem Yılmaz'ı bile sevmeyenler var.şuan @destere ye komik değil diyen kişiyi merak ediyorum ayoll çatlayıp patlayıp gülmüyorsa bende birşey bilmiyorum
her ikiside özelliklede ilkini diyorum yoksa artik seni sevdigimi söyledim. bunuda hissettirdigimi dusunuyorum.evet
yani ilk sana olan duygularımızdan bahsetmiyorsun dimi şimdiki duygularımız karşılıklı onu demek istiyorsun sanırım )
bence @mrt-06 uğraşıyor seninle ayoll malum senden haz etmiyordu en son bu gizli hayranın atacan olabilir geçen gün yaırşma konusunda neredesin top gibi oynamak istiyorum seninle falan diyordu ne demekse artıkinadına gülmüyordur o değerli arkadaşımız somurtup duvara bakıyordur ama saygı duyuyoruz tabiki her türlü eleştiriyi kabul ederim yeterki benim hakkımda olmasın )
Hayır ben itiraf yapmıyorum. 😱 Nerden nereye bağladın.bence @mrt-06 uğraşıyor seninle ayoll malum senden haz etmiyordu en son bu gizli hayranın atacan olabilir geçen gün yaırşma konusunda neredesin top gibi oynamak istiyorum seninle falan diyordu ne demekse artık
hhahaha ayy bilmem ben bence gizli hayranlık duyuyorsun ayoll bak çocukkaçıp gittiHayır ben itiraf yapmıyorum. 😱 Nerden nereye bağladın.
beni böyle kabul edin. hic birimiz muhtesem degiliz demiortalığı karıştırayım bari biraz
@Doğu tabi geri dönecek vadi forumunda bile bu ka rahat savunamaz vadiyi oradan da banlanıp gelen çok kişi oldu zamanında
sokak totoşuyla fetöyle mücadele eder gibi mücadele ediyoruz maskesi düştü demek isterdim ama ondan olsa olsa pompy olur
@dosimosi konusuna da katılıyorum hiç sakin değil itirafı da @destere nin gazıyla @Çiğdem- yapmıştır bence
Lütfen iftira atmayalım ablacım. @destere benim ezeli düşmanımdır.hhahaha ayy bilmem ben bence gizli hayranlık duyuyorsun ayoll bak çocukkaçıp gitti
beni böyle kabul edin. hic birimiz muhtesem degiliz demi
oda benim bir ayricaligim olsun.
Ben zaten enler konusunda @dosimosi nin yüzüne söyledim forumun en ciddisi şuan sensin diye ayoll ben hiçbir zaman anonim itiraf yapmam ismimin olmadığı itiraflarda beni düşünmeyinortalığı karıştırayım bari biraz
@Doğu tabi geri dönecek vadi forumunda bile bu ka rahat savunamaz vadiyi oradan da banlanıp gelen çok kişi oldu zamanında
sokak totoşuyla fetöyle mücadele eder gibi mücadele ediyoruz maskesi düştü demek isterdim ama ondan olsa olsa pompy olur
@dosimosi konusuna da katılıyorum hiç sakin değil itirafı da @destere nin gazıyla @Çiğdem- yapmıştır bence
kimin ne olacağına biz karar veririzbeni böyle kabul edin. hic birimiz muhtesem degiliz demi
oda benim bir ayricaligim olsun.
benim itirafi okudun demi ilkin bende seni kendini begenmis olarak göruyordum ama zamanla olmadigini anladim ikinci itirafta galiba benimkiBen zaten enler konusunda @dosimosi nin yüzüne söyledim forumun en ciddisi şuan sensin diye ayoll ben hiçbir zaman anonim itiraf yapmam ismimin olmadığı itiraflarda beni düşünmeyin
kimin ne olacağına biz karar veririzEkli dosyayı görüntüle 53141
sus kız sen senin üstüne bunlara atayım da çatlayarak ölSen yine nelere karar veriyon totoşum
sus kız sen senin üstüne bunlara atayım da çatlayarak öl
Ekli dosyayı görüntüle 53142
Okudum cnm onada değinicektim biz yine çeneye daldıkbenim itirafi okudun demi ilkin bende seni kendini begenmis olarak göruyordum ama zamanla olmadigini anladim ikinci itirafta galiba benimki
😱 galiba @ozgur2113 ü melek teyze yemiş 😱 @mrt-06 @Çiğdem- @dosimosi 😱susmucamm ne yapacan bakalım ben çatlatırım onları ben onların 3 katı
şişkoyum beeee