hhahaha ben yeterince alttan aldım vlla ballı süt bile ikram ettim
Ben senden önce dedim canımmm ballı süt diyee demii @Bully kaan beyy
hhahaha ben yeterince alttan aldım vlla ballı süt bile ikram ettim
toplanti bugun olsaydi o olasilik 95% olurduay yok öyle deme sen halledersin sana güveniyorum ben
toplanti bugun olsaydi o olasilik 95% olurdu
en ufak bir sabikam olursa mesleğim ölür
Üzüldüm senin adına, tekrardan geçmiş olsun. Benim bir arkadaşımda da reflü var da ondan biliyorum dediğin gibi biz çay içerken o su içiyor vs. birçok konuda kendini kısıtlıyor.evet cnm maalesef şu anda bile bi yanıyor bi bilsen çayı açık içerim kahve nescafe yasak
bharat yasak acı yasak 🙁
Hani o ikram bana niye ulaşmadı. sshhahaha ben yeterince alttan aldım vlla ballı süt bile ikram ettim
Aynen öyle olmasa her türlü çikolatayı yer miyim.hahaha aa sende tadı güzel olsunda neyden yapılırsa yapılsın diyenlerdensin ozaman cnm
Üzüldüm senin adına, tekrardan geçmiş olsun. Benim bir arkadaşımda da reflü var da ondan biliyorum dediğin gibi biz çay içerken o su içiyor vs. birçok konuda kendini kısıtlıyor.
Tüm etiketlerime bak hepsi de çok önemli. ))) Yarın sabah cevaplarını görüp akşama yazacağım. )))))dondum ya dışarısı buz gibi, bir bakalım hele neler neler olmuş ben yokken )
dondum ya dışarısı buz gibi, bir bakalım hele neler neler olmuş ben yokken )
FOK balıklarıda üşüyormuş daha neler görücez bakalım ayolldondum ya dışarısı buz gibi, bir bakalım hele neler neler olmuş ben yokken )
Arkadaşlar ne diyeceğim bilemiyorum ben cidden tamam iyi sonuç alırım dedim ama bu böyle 1.olmalar filan. Yani şuan çok duygu dolu anlar yaşıyorum cidden.
Herkese cok teşekkür ederim.
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @Bully @denizz19 @Mr.At @sokak sanati
@mrt-06 @MayısKralı @MasacRE- @dosimosi @batuhankaralar
Arkandan demediğimizi bırakmadık sabaha kadar anca çıkarsın bildirimlerin içinden Allah kahretsin seni. )dondum ya dışarısı buz gibi, bir bakalım hele neler neler olmuş ben yokken )
@Bully kardeşim içmiyorsan ben içerim. Birde yanına petibör verin ama.
hakkımda iyi bişey yazmadığına eminim hem senin mesajları dikkate almıyorum nasıl olsaTüm etiketlerime bak hepsi de çok önemli. ))) Yarın sabah cevaplarını görüp akşama yazacağım. )))))
Bildirimlerin içinde görmemişim.hahahha aa paylaşamadın zaten merak etme ayoll
aman neyse sen hastasın zaten hasta yatağından kaldırdığımızı düşündükçe üzülüyorum git uyu bunun hepside biticek