Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

youtube kanalından biz de face adresini bulduk :F
u kanalı daha öne hiç duymadım sen duydun mu diye çağırdım devlet kanalı gibi bişi olmasın trt nin anlaşma imzaladığı :F demek ki OSN DİRİLİŞLE filintadanvazgeçti zira paralı kanal olduğu için ilk orada yayınlanıyor anlaşma gereği ee bnm de elimde kösem-pramparça-kara sevda ve bana sevmeyi anlat olsa ben de trt dizilerini şutlarım @Çiğdem- izlesin onları :A

youtube kanalından biz de face adresini bulduk :F
u kanalı daha öne hiç duymadım sen duydun mu diye çağırdım devlet kanalı gibi bişi olmasın trt nin anlaşma imzaladığı :F demek ki OSN DİRİLİŞLE filintadanvazgeçti zira paralı kanal olduğu için ilk orada yayınlanıyor anlaşma gereği ee bnm de elimde kösem-pramparça-kara sevda ve bana sevmeyi anlat olsa ben de trt dizilerini şutlarım @Çiğdem- izlesin onları :A
Ne bilim osn ceosu değilim :F
Al https://en.wikipedia.org/wiki/4shbab

@xemrexxx i etiket yapmaya egrek yoktu ayoll hemen damlayacaktı nasılsa :A :A :A
neyse ki sadece gitmiş satılmamıştır:A zaten OSN kanalı da sizi şutladı filintayla dirilişi tanıttı tanıttı yayınlamaktan vazgeçti:A

Diriliş Ertuğrul 2016'nın en çok haber olan dizisi olmuş. İsterseniz konusunu açın @EFE UYSAL @Billy Kane @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @vadikızı