Allahına kurban be adam Diziyi sahipsiz sandı medya mafyası. Millet diziyi bağrına bastığı sürece dünyanın en forslu ödülünü verseler ne olur vermeseler ne olur.
Allahına kurban be adam Diziyi sahipsiz sandı medya mafyası. Millet diziyi bağrına bastığı sürece dünyanın en forslu ödülünü verseler ne olur vermeseler ne olur.
@Maskeli Fedai yorumun bekleniyor
Milletin adamı milletin dizisine sahip çıktı işte@Maskeli Fedai yorumun bekleniyor
Okanın etekleri tutuşmuştur Bugün reyting rekoru bekliyorumMilletin adamı milletin dizisine sahip çıktı işte
Diriliş'in başarisi bunların zoruna gidiyor kolay değil milletten tokat yemek
Tamam şımarmaOkanın etekleri tutuşmuştur Bugün reyting rekoru bekliyorum
aa ne güzel noyanlı sezonuda görüceklerArabistanda yayına baslamiş dizimiz
Fragman
@Çiğdem- @Billy Kane @vadikızı @Doğu @MEnes @tolgab @denizz19 @Maskeli Fedai @HarzeM
Fragmanı ayrı titizlikle hazırlamışlar Noyan karakterini örnek alır Araplar 5 gun kusur yayinlaniyormus haftadaaa ne güzel noyanlı sezonuda görücekler
oralarda da izlenmez neyse ben reytinglerin takipçisi olacağım yineaa ne güzel noyanlı sezonuda görücekler
AAA kısknma bee dünyanın her yerinde izleniyoruzoralarda da izlenmez neyse ben reytinglerin takipçisi olacağım yine
endonezyada pakistanda ilk 50 ye giremiyordu romanyada @destere nin saftirik ayşenli bugünün saraylısı dizisi size tur bindirmişti zaten nasıl tanıtım bu trt den hep görüntüler kanalın logosu bile yok sonda yazan şey de tanıdık gelmedi @Forumdash araştırsın onu trt nin basitbir anlaşması olabilirAAA kısknma bee dünyanın her yerinde izleniyoruz
endonezyada pakistanda ilk 50 ye giremiyordu romanyada @destere nin saftirik ayşenli bugünün saraylısı dizisi size tur bindirmişti zaten nasıl tanıtım bu trt den hep görüntüler kanalın logosu bile yok sonda yazan şey de tanıdık gelmedi @Forumdash araştırsın onu trt nin basitbir anlaşması olabilir
ayşene laf yok harikaydı saftı aptaldı malın tekiydi ama çok güzeldi
ERTUĞRULUMUN KONUSUNU BATIRICAKSINIZendonezyada pakistanda ilk 50 ye giremiyordu romanyada @destere nin saftirik ayşenli bugünün saraylısı dizisi size tur bindirmişti zaten nasıl tanıtım bu trt den hep görüntüler kanalın logosu bile yok sonda yazan şey de tanıdık gelmedi @Forumdash araştırsın onu trt nin basitbir anlaşması olabilir
ERTUĞRULUMUN KONUSUNU BATIRICAKSINIZ
biz geldik konuya kalite geldi ayolayşene laf yok harikaydı saftı aptaldı malın tekiydi ama çok güzeldi
Bilmiyorum 2 milyonluk face sayfası var TRT logolu tanıtımı bana da saçma geldi @Çiğdem-endonezyada pakistanda ilk 50 ye giremiyordu romanyada @destere nin saftirik ayşenli bugünün saraylısı dizisi size tur bindirmişti zaten nasıl tanıtım bu trt den hep görüntüler kanalın logosu bile yok sonda yazan şey de tanıdık gelmedi @Forumdash araştırsın onu trt nin basitbir anlaşması olabilir