Allahına kurban be adam
Allahına kurban be adam
@Maskeli Fedai yorumun bekleniyor
Milletin adamı milletin dizisine sahip çıktı işte@Maskeli Fedai yorumun bekleniyor![]()
Okanın etekleri tutuşmuşturMilletin adamı milletin dizisine sahip çıktı işte
Diriliş'in başarisi bunların zoruna gidiyor kolay değil milletten tokat yemek![]()
Tamam şımarmaOkanın etekleri tutuşmuşturBugün reyting rekoru bekliyorum
![]()
aa ne güzel noyanlı sezonuda görüceklerArabistanda yayına baslamiş dizimiz![]()
Fragman
@Çiğdem- @Billy Kane @vadikızı @Doğu @MEnes @tolgab @denizz19 @Maskeli Fedai @HarzeM
Fragmanı ayrı titizlikle hazırlamışlaraa ne güzel noyanlı sezonuda görücekler![]()
oralarda da izlenmezaa ne güzel noyanlı sezonuda görücekler![]()
AAA kısknma bee dünyanın her yerinde izleniyoruzoralarda da izlenmezneyse ben reytinglerin takipçisi olacağım yine
![]()
endonezyada pakistanda ilk 50 ye giremiyorduAAA kısknma bee dünyanın her yerinde izleniyoruz![]()
![]()
![]()
endonezyada pakistanda ilk 50 ye giremiyorduromanyada @destere nin saftirik ayşenli bugünün saraylısı dizisi size tur bindirmişti
zaten nasıl tanıtım bu trt den hep görüntüler kanalın logosu bile yok sonda yazan şey de tanıdık gelmedi @Forumdash araştırsın onu
trt nin basitbir anlaşması olabilir
![]()
ayşene laf yok harikaydı saftı aptaldı malın tekiydi ama çok güzeldi![]()
ERTUĞRULUMUN KONUSUNU BATIRICAKSINIZendonezyada pakistanda ilk 50 ye giremiyorduromanyada @destere nin saftirik ayşenli bugünün saraylısı dizisi size tur bindirmişti
zaten nasıl tanıtım bu trt den hep görüntüler kanalın logosu bile yok sonda yazan şey de tanıdık gelmedi @Forumdash araştırsın onu
![]()
ERTUĞRULUMUN KONUSUNU BATIRICAKSINIZ![]()
![]()
![]()
biz geldik konuya kalite geldi ayolayşene laf yok harikaydı saftı aptaldı malın tekiydi ama çok güzeldi![]()
Bilmiyorum 2 milyonluk face sayfası varendonezyada pakistanda ilk 50 ye giremiyorduromanyada @destere nin saftirik ayşenli bugünün saraylısı dizisi size tur bindirmişti
![]()