Haftaya ben de azıcık arttırırım ama geçen haftaya göre arttı sanki.Ben 6'dan yüksek verdim.
Haftaya ben de azıcık arttırırım ama geçen haftaya göre arttı sanki.Ben 6'dan yüksek verdim.
Muhtemelen aynı puanları vermişizdir
Bana kac verdiniz kankaciklarimBen 6'dan yüksek verdim.
Bu hafta da olmadı üzgünüm yani sevdiğim ikili aslında sahne de fena değildi ama bir tık daha iyi olanlar vardıBana kac verdiniz kankaciklarim
Bana kac verdiniz kankaciklarim
Haftaya ben de azıcık arttırırım ama geçen haftaya göre arttı sanki.
Bu hafta mesela Adriana için de üzgünümSahneyi bile sen seçmemişsin ne puanı bekliyorsun
Biraz arttır bencede. Düşük puan görünce üzülüyorum ben bu çifte.
Ben de sana düsük verdimBu hafta da olmadı üzgünüm yani sevdiğim ikili aslında sahne de fena değildi ama bir tık daha iyi olanlar vardı
Sahne bulamadim nasil seceyimSahneyi bile sen seçmemişsin ne puanı bekliyorsun
Biraz arttır bencede. Düşük puan görünce üzülüyorum ben bu çifte.
Oylarımı @MayısKralı'na gönderdim kaç saat önce.cok bekletme, listemi tamamlamaya calisiyorum
@Aserat
@DarkLeqenD
@eskici
@MasacRE-
sizler kaldiniz tek
Sağlık olsun kardeşim her zaman iyi olacak diye kaide yok tabi.Ben de sana düsük verdim
Sahne bulamadim nasil seceyim
Bu hafta mesela Adriana için de üzgünüm
Ben de sana düsük verdim
Sahne bulamadim nasil seceyim
Napiyim olmadı aslında kötü değildi ama diğerleri daha iyiydi.O konuda bende Ziynet için üzgünüm ama ben yine fazla vermişimdir.
Trol niye katıldın o zaman.
İstisnalar kaideyi bozmaz tabiSağlık olsun kardeşim her zaman iyi olacak diye kaide yok tabi.
Napiyim olmadı aslında kötü değildi ama diğerleri daha iyiydi.
Zorla aldilar beniO konuda bende Ziynet için üzgünüm ama ben yine fazla vermişimdir.
Trol niye katıldın o zaman.
Aynen mesela Fettah da bu hafta kötü değildi ama diğerleri biraz daha iyi olunca düştü puanı ama ortalama bir puan aldı kötü değil.İstisnalar kaideyi bozmaz tabi
Sana çekmişimSende hep aynı yerden aynı mazeretle düttürüyorsun.s.d
banada yolla cunku o bugun hic musait degil. puanlari toplamaya basladim ben. henuz konuyu acabilecekmi onuda bilmiyoruz ama sunumu ben yapacagim gibi görunuyor benimde birazdan misafirlerim gelecegi icin bir an önce hazirliyorum. buyuk olasilikla oylama 11 de baslayacakOylarımı @MayısKralı'na gönderdim kaç saat önce.
kime inandiracan sahidinle kendini ?
icin gidiyor demi sana yüz vermiyorum diye. sana cigdemden baska kimse yüz vermez
@vadikızı ee simdi bende songul guneye tekme atarsam ne olacak ?
sorun degil sen ona şahit ol ben sana kizmiyorum songulun guneyin hakettigi puani alir. zaten benden hep dusuk almaya basladin yarismalarda
Eee tabi sonucta biz bir markayizReytingin çok o yüzdendir.
Ziynet bu hafta efsoydu bu arada sen Fettah'a gecen hafta tam vermistin dimi o zaman teskkür edemedim simdi edeyim bari biraz gec oldu ama kusura bakmaAynen mesela Fettah da bu hafta kötü değildi ama diğerleri biraz daha iyi olunca düştü puanı ama ortalama bir puan aldı kötü değil.
Sana çekmişim
Aynen o teşekkür özrünün borcunu bu hafta Yunustan çıkardım diyeyim ben deEee tabi sonucta biz bir markayiz
Ziynet bu hafta efsoydu bu arada sen Fettah'a gecen hafta tam vermistin dimi o zaman teskkür edemedim simdi edeyim bari biraz gec oldu ama kusura bakma