MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Sonuçları

O düşük puanlarının hesabı sorulacak. Neyse bu hafta kaale alınmayacak bir rakip olduğunu gördük, bir düşük şarkında hemen tekmeyi bastı forum sana. :A
ajda pekkanın kariyeri 55 yıllık şu yarışmadaki birkaç kişiyi çıkar kalanının tüm iddialı şarkılarını topla ajdadaki kadar çıkmaz şarkı sayısı:A

Lan oğlum çok safsın senin safi temiz duygularını kullanıyor:(
Haftaya görecegiz bakalim kullanip kullanmadigini :A
Sen de git gide şarkılarını düşürdün ben ne yapayım :A Haftaya gel şöyle güzel bir şarkıyla vereyim sana iyi bir puan :A
Haftaya güzel bir sarkiyla gelecegiz ama sen sadece sarkiya bakma ortagiz sonucta biraz kanaat kullan ona göre ver puanini mesela sarkiya 7 vereceksen üzerine +3 koy öyle oyla bu isler böyle yani :A :A

hhha evet kendi ayağına sıkmışsın resmen ama başkanımız @destere elinden gelenii yaptı ayoll sana puanı gayet iyiydi :A :A :A
Düşük gitse beni suçlayacaktınız iyi sonuç aldı kendi ayağına sıkmışsın oldu. ss Neyse ben daha karışmam listesine ne hali varsa görsün. :A

Daha iyisini de yapabilir bence sayın jüri başkanımız :A

ajda pekkanın kariyeri 55 yıllık şu yarışmadaki birkaç kişiyi çıkar kalanının tüm iddialı şarkılarını topla ajdadaki kadar çıkmaz şarkı sayısı:A
Şarkı sayısı önemli değil ki, forumun zevkine hitap edecek şarkılarının çoğunlukta olması önemli. :A

abo 26 mesaj yazmisim. benden bukadar. cok bile yazmisim. haydi herkese iyi geceler.
@Bully sana iyi geceler dilemiyorum :A sonra yazisiriz ilerleyen saatlerde :A
gidip Kanita bakayim

Düşük gitse beni suçlayacaktınız iyi sonuç aldı kendi ayağına sıkmışsın oldu. ss Neyse ben daha karışmam listesine ne hali varsa görsün. :A

Benim listeye karışmayı unutma.:A Sabah bakacağım..

hhahaahah ayy zaten söz konusu @mrt-06 olunca sevinmişşindir bile geçen hafta üzülmüştü iyi yaptın bu şarkıyı önermekle hatta şu irem cadolozu araya girmeseydide puanı bölüşmeseydi ama yapacak birşey yok :A :A :A

Şarkı sayısı önemli değil ki, forumun zevkine hitap edecek şarkılarının çoğunlukta olması önemli. :A
ayh bu savaş gereksiz yere uzadı bu hafta bir günah gibiyi kullanıp bu işi bitirebilirim bu şarkıya düşük vermek aşkı memnuya ihanet etmek olacağı için sokak totoşuyla senin elin kolun bağlı böylece biz safiye sultanla uğraşılmayacağını öğrenmiş olursunuz:A @cookies @vadikızı @Çiğdem- @mrt-06 @Aserat @dosimosi @eskici @ozmoturk @denizz19 @Forumdash @MayısKralı

hhahaahah ayy zaten söz konusu @mrt-06 olunca sevinmişşindir bile geçen hafta üzülmüştü iyi yaptın bu şarkıyı önermekle hatta şu irem cadolozu araya girmeseydide puanı bölüşmeseydi ama yapacak birşey yok :A :A :A
Sevindim tabii ki ben zaten her hafta final puanını zorluyorum daha çok toplarız. :F

İrem'le Sibel'e kısmetmiş demek ki, farklı kişilerin puan alması güzelleştirir zaten yarışmayı. :D

ayh bu savaş gereksiz yere uzadı bu hafta bir günah gibiyi kullanıp bu işi bitirebilirim bu şarkıya düşük vermek aşkı memnuya ihanet etmek olacağı için sokak totoşuyla senin elin kolun bağlı böylece biz safiye sultanla uğraşılmayacağını öğrenmiş olursunuz:A @cookies @vadikızı @Çiğdem- @mrt-06 @Aserat @dosimosi @eskici @ozmoturk @denizz19 @Forumdash @MayısKralı
Ben de bir hafta senin elini kolunu bağlayacağım birazdan yapacağım göndermeye bak. :A

Sevindim tabii ki ben zaten her hafta final puanını zorluyorum daha çok toplarız. :F

İrem'le Sibel'e kısmetmiş demek ki, farklı kişilerin puan alması güzelleştirir zaten yarışmayı. :D

Ben de bir hafta senin elini kolunu bağlayacağım birazdan yapacağım göndermeye bak. :A
gönder gelsin:A

Bu sezonda benim albümüm son sezonu gibi final puanları dengeli olabilir her hafta aynı kişielr alamıyor çünkü evet :F

aaa bu arada @ozan baya iddialı geliyor candan erçetin çok iyi basladı daha çok iddialı şarkılarıda mevcut @sokak sanati ile senin final hesaplaşmanıza limon sıkabilir bence
:A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan