MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

yuzume niye vurmak istemiyorsunki :) kendi yasimami alinacam :F
evet hafizam zehir gibidir. bunu burda cok vurguladim 😉
Bilmem bayanlara yaşı sorulmaz derler ya hani. :F Çoğu alınır aslında sen azınlıktasın demek ki. :A

Helal olsun ne diyelim. :A

Kesinlikle sigaraya ayar olurum. Üst geçitlerde sabah sabah içiyorlar ya hele nefret ediyorum. Yakın zamanda kavga edebilirim o tiplerden biriyle hiç belli olmaz. :D
o sigaralar yuzunden midem bulanirdi yolculuklarda.
bir keresinde komsumuz elime sigarayi verdi git sunu ocakta yak getir dedi bende atese tutuyom bir halt olmuyor. geri döndum.abla olmadi tuttum yanmiyor dedim. kiz dedi icine cekecen öyle olur dedi. al abla dedim ben hayata agzima almam dedim.kadina geri verdim.

o sigaralar yuzunden midem bulanirdi yolculuklarda.
bir keresinde komsumuz elime sigarayi verdi git sunu ocakta yak getir dedi bende atese tutuyom bir halt olmuyor. geri döndum.abla olmadi tuttum yanmiyor dedim. kiz dedi icine cekecen öyle olur dedi. al abla dedim ben hayata agzima almam dedim.kadina geri verdim.
İyi yapmışsın kokusu siniyor üstüme cafelere falan gidince tiksiniyorum ya. Arkadaşlarımdan da çok içen var mecbur yanlarında dururken maruz kalıyoruz. :)

benim en sevdigim icecek ayrandir. cay kahve ve nadiren meyve suyu icerim iceceklerden