Slow ağırlıklı gideceğim zaten birkaç hareketli daha var karışık kuruşuk gidecezneyse. slow sarki paylastiginda oylarimda olumlu yönde kipirdama olacaktir 😉
Slow ağırlıklı gideceğim zaten birkaç hareketli daha var karışık kuruşuk gidecezneyse. slow sarki paylastiginda oylarimda olumlu yönde kipirdama olacaktir 😉
@destere nin merekla bekledigi bu haftaki sarkimiz
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Çiğdem-
Yine çok içten. 15 rahat.![]()
Beyaz yalan yok mu![]()
aksama dinlerim@destere nin merekla bekledigi bu haftaki sarkimiz
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Çiğdem-
AdamsinOlmaz bende biliyorsun.![]()
Adamsinama olursa ne olur onu da biliyorsun
senin sarkin da cok iyi zate özellikle klibi
benden de sana saglam bir puan gelir
![]()
Benim ki derken ohaa😱
dun gece dedigim gibi yukselise gececeksin listemde gecenki oylamama nazaranBu haftaki şarkımız Yüksek Sadakat'ın muhteşem yorumuyla Mirkelam'ın unutulmaz şarkısı "Her Gece"
@dreamy @destere [USER=87619]@Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar[/USER]
Bana bildirim gelmedi etiketlemedin mi yoksa etiketlemediysen yorum yokBenimki nasıl![]()
Yorumunu bekliyorum tam sana göre bir sarkiaksama dinlerim
Yuh fesata bak şarkı nasıl şarkı![]()
görecez.Bana bildirim gelmedi etiketlemedin mi yoksa etiketlemediysen yorum yok
Yorumunu bekliyorum tam sana göre bir sarki![]()
Bana bildirim gelmedi etiketlemedin mi yoksa etiketlemediysen yorum yok
Yorumunu bekliyorum tam sana göre bir sarki![]()
Eminim o anlamda söylemişsindirSarkin ohaa zaten çok iyi o anlamda.![]()
Tam puanim belli ama bir eksigini alabilirsinTam puanını alırım![]()
Nasıl gelmiyor ya ben bu toplu etiket işini bi beceremedim ha
Eminim o anlamda söylemişsindirSanada mı gelmedi etiket bu arada ?
Tam puanim belli ama bir eksigini alabilirsin![]()
Bence sorun sende degil forumdaNasıl gelmiyor ya ben bu toplu etiket işini bi beceremedim ha
Eminim o anlamda söylemişsindirSanada mı gelmedi etiket bu arada ?