yok ya bazen sen birden bire cekiyorsun kiliclari. neyse suan iyiyiz iyi. yarin yine sil bastan olur o ayri
yanlışın var bayanlara karşı asla kılıç çekmem
hatta güzel olsunlar yeterki oklavaya kafamızı uzatırız
yok ya bazen sen birden bire cekiyorsun kiliclari. neyse suan iyiyiz iyi. yarin yine sil bastan olur o ayri
aa ama olmadi bu. @Çiğdem- bu sarkiyla gelirse senden en yuksek puani alacagina inandirmisti @DarkLeqenD işarkın geçen haftakinden hallice ilk haftakinden daha kötü )
benim sarj azaldi. bitince yatarim
@Çiğdem- uyumaya gitti galiba
ask bu iste. sevdigini iyi tanimak😉onun biyolojik saati belli 02 30 dan sonra kaybolur şimdi horultular eşliğinde üstünde pireler zıplıyordur
zaten vasat dedim yani orta puan alır benden kötü değil iyide değilaa ama olmadi bu. @Çiğdem- bu sarkiyla gelirse senden en yuksek puani alacagina inandirmisti @DarkLeqenD i
ask bu iste. sevdigini iyi tanimak😉
ama iyi verir dedi manitan yani 17 puanzaten vasat dedim yani orta puan alır benden kötü değil iyide değil
paraya kiy git ziyaretine 😉zaten vasat dedim yani orta puan alır benden kötü değil iyide değil
evet ama pirelerle samimiyeti daha fazla ben onlar kadar yakınlaşamıyorum malesef )
ama iyi verir dedi manitan yani 17 puan
Bu hafta en sevdiğim Gökhan Türkmen şarkılarından biriyle karşınızdayım. Şarkımız, Biraz Ayrılık albümünden geliyor. Benim Albümüm'ün son sezonunda yarışanlar hatırlar, final puanı da almıştık bu şarkıyla.
O kaliteli parçanın ismi ise "Ayıp Ettin"
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Hımm durum vahimmiş o zaman yettim
okadar dusuk verme yetkin varmi?videodaki kız çok sempatik şarkıyı sessize alıp izlersem belki bu hafta 5 puan gelir )
her hafta bir puan aşağı iniyor taban puanım o gün trip attım hogathaya işe yaradı anında yetkime yetki katıp codmini ateşe attı )okadar dusuk verme yetkin varmi?
Zaten senden hayırlı bir şey çıksa şaşarımvideodaki kız çok sempatik şarkıyı sessize alıp izlersem belki bu hafta 5 puan gelir )
sen dusuk verirsin ben yuksek dengelerizher hafta bir puan aşağı iniyor taban puanım o gün trip attım hogathaya işe yaradı anında yetkime yetki katıp codmini ateşe attı )
@destere kelleri sevmiyor belki uzun saçlı hoşuna gider Ayrıca adamın iyi bir sesi var hiç de fiyasko falan değil yani
sen dusuk verirsin ben yuksek dengeleriz
Zaten senden hayırlı bir şey çıksa şaşarım
Neyse videodaki tatlı kızdan dolayı umudum var senden, en düşüğü bana vermezsin artık.
önune 1 koymayi unuttunsıraları dolduranlar yoksa klipte keltoşlara peruk takman şarkıyı kurtarmaz birde geçen hafta türbüşona yüksek vermiştin onuda unutmadık onunda puana katkısı olacaktır
evet sen 6 puan ver bu sefer )
Beni ve Gökhan'ı @destere'ye yedirmeyeceğini biliyordum kurtarıcı meleğim benim.sen dusuk verirsin ben yuksek dengeleriz