MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

yok ya bazen sen birden bire cekiyorsun kiliclari. neyse suan iyiyiz iyi. yarin yine sil bastan olur o ayri :)

yanlışın var bayanlara karşı asla kılıç çekmem
hatta güzel olsunlar yeterki oklavaya kafamızı uzatırız :)

Bu hafta en sevdiğim Gökhan Türkmen şarkılarından biriyle karşınızdayım. Şarkımız, Biraz Ayrılık albümünden geliyor. Benim Albümüm'ün son sezonunda yarışanlar hatırlar, final puanı da almıştık bu şarkıyla. :A

O kaliteli parçanın ismi ise "Ayıp Ettin"

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar

videodaki kız çok sempatik şarkıyı sessize alıp izlersem belki bu hafta 5 puan gelir :))

@destere senin hakkinda cok olumsuz seyler duydum ama anladimki kiskanclik ve guvensizlikten söylenen seylermis.

videodaki kız çok sempatik şarkıyı sessize alıp izlersem belki bu hafta 5 puan gelir :))
Zaten senden hayırlı bir şey çıksa şaşarım :A

Neyse videodaki tatlı kızdan dolayı umudum var senden, en düşüğü bana vermezsin artık. :A

@destere kelleri sevmiyor belki uzun saçlı hoşuna gider :A Ayrıca adamın iyi bir sesi var hiç de fiyasko falan değil yani :D

sıraları dolduranlar yoksa klipte keltoşlara peruk takman şarkıyı kurtarmaz birde geçen hafta türbüşona yüksek vermiştin onuda unutmadık onunda puana katkısı olacaktır :)

sen dusuk verirsin ben yuksek dengeleriz :A

evet sen 6 puan ver bu sefer :))

Zaten senden hayırlı bir şey çıksa şaşarım :A

Neyse videodaki tatlı kızdan dolayı umudum var senden, en düşüğü bana vermezsin artık. :A

kızı çok yakın markaja almış türbüşon kızı ayrıntısıyla göremiyoruz biraz mesafeli olsalardı belki kızın katkısı daha büyük olurdu klibe :)

@destere kac seferdir senin hakkinda olumlu seyler yazdigimda mesajim güme gidiyor. ya okumuyorsun yada cevap vermeye cekiniyorsun :A birseylerden korkuyorsun. eski birkac mesajima öyle olmustu :)