dune sunger cekip bu gune tertemiz bir sayfa acmak iyi olduBugün yorgun değilim istediğin kadar muhabbet edebilirim senle. @Çiğdem- de kıskançlığından yatmıyor ki bi türlü
Rica ederim umarım elenirsin.
dune sunger cekip bu gune tertemiz bir sayfa acmak iyi olduBugün yorgun değilim istediğin kadar muhabbet edebilirim senle. @Çiğdem- de kıskançlığından yatmıyor ki bi türlü
Bugün yorgun değilim istediğin kadar muhabbet edebilirim senle. @Çiğdem- de kıskançlığından yatmıyor ki bi türlü
Ben 3 yıldır burdayım hastalık veya fındık toplama ksıaca mecburi ara hriç hiç ara vermedim forumun 1. en aktif üyesi benimdir herkes zaman zaman aralar verdi çünkü yönetilicik falanda pek şey etmedim yani 1.amacım burada keyif almak yanı 1000 mesaj yazsanda önemli değil buradakılerle konusmaktan keyif alarak yaz 200 mesajla bile forumun en popüleri olursun emekliye ayrılmadan önce sana tavsiyede bulunayım cnmbenim icin önemli. bu hafta önemli. birakta zirvede birakayim yanliz ben 120-140 yazmisimdir haftayi 700le bitirecem belli
aynen kalben katiliyorum. ayni fikirdeyiz. bak benim adimada konusulmus oldu 😉
Aynen yarınımız daha da iyi olur umarım.dune sunger cekip bu gune tertemiz bir sayfa acmak iyi oldu
kel adamlar karizmatik diye bosuna dememisimTamam o zaman kullanayım ben bunu yorumlar için teşekkürler
Peruk değil o orijinal saç Yüksek Sadakat'in 3. solisti bu 2 kel kafalıdan sonra bunu getirdiler
Bak bu 1. kel
Bu 2.
Bu da şimdiki adam
aaa gerçekten peruk sandım saça bak ayoll
şu 2.kel kal kafa daha iyi söylüyor 1.cide idare eder sonuncu gelen ise fiyasko
Demek emekliye ayrılıyon ne güzel, ne zaman kurtuluyoruz sendenBen 3 yıldır burdayım hastalık veya fındık toplama ksıaca mecburi ara hriç hiç ara vermedim forumun 1. en aktif üyesi benimdir herkes zaman zaman aralar verdi çünkü yönetilicik falanda pek şey etmedim yani 1.amacım burada keyif almak yanı 1000 mesaj yazsanda önemli değil buradakılerle konusmaktan keyif alarak yaz 200 mesajla bile forumun en popüleri olursun emekliye ayrılmadan önce sana tavsiyede bulunayım cnm
ben gecen hafta gaza geldim bu hafta son. haftaya eskisi gibib 3 ayda bir 1000 mesaj sistemime dönerim.Ben 3 yıldır burdayım hastalık veya fındık toplama ksıaca mecburi ara hriç hiç ara vermedim forumun 1. en aktif üyesi benimdir herkes zaman zaman aralar verdi çünkü yönetilicik falanda pek şey etmedim yani 1.amacım burada keyif almak yanı 1000 mesaj yazsanda önemli değil buradakılerle konusmaktan keyif alarak yaz 200 mesajla bile forumun en popüleri olursun emekliye ayrılmadan önce sana tavsiyede bulunayım cnm
bu konudada hemfikiriz. @sokak sanati gecen beni hayal kirikligina ugratiBeni @sokak sanati ile karıştırma bizde yanlış olmaz.
Yakında @sokak sanati nin yanına gidiyorumDemek emekliye ayrılıyon ne güzel, ne zaman kurtuluyoruz senden
kiz sen bugun @vadikızı ni hic anmadin. hadi onu merak etmiyonda yarisman icin endiselenYakında @sokak sanati nin yanına gidiyorum
Bizim senle hemfikir olmadığımız bir konu mu var ki Zeynocumben gecen hafta gaza geldim bu hafta son. haftaya eskisi gibib 3 ayda bir 1000 mesaj sistemime dönerim.
bu konudada hemfikiriz. @sokak sanati gecen beni hayal kirikligina ugrati
sosyal medyalarda geziyor facesi var oyüzden pek merak etmeye gerek yok ayoll ama şarkısını yollamazsa ozaman sıkıntı iştekiz sen bugun @vadikızı ni hic anmadin. hadi onu merak etmiyonda yarisman icin endiselen
burayi niye bosladi ozamam ? sifresinimi unuttusosyal medyalarda geziyor facesi var oyüzden pek merak etmeye gerek yok ayoll ama şarkısını yollamazsa ozaman sıkıntı işte
aa bilemiyorumki cnm leptobu bozuk olunca telefondan girmiyor foruma yine öyle birşey olabilir her hafta düzenli bozuluyor çünkü leptobuburayi niye bosladi ozamam ? sifresinimi unuttu
70%uyumluyuz KaancigimBizim senle hemfikir olmadığımız bir konu mu var ki Zeynocum
İnşallah puanlarına yansır bu durum.
ozaman sana oralardan sarkisini söyler. böyle elenmesin. bileginin hakkiyla elensinaa bilemiyorumki cnm leptobu bozuk olunca telefondan girmiyor foruma yine öyle birşey olabilir her hafta düzenli bozuluyor çünkü leptobu
İlk gün bir kaza oldu evet70%uyumluyuz Kaancigim
yani dusun bakalim ben ne zaman sana dusuk verdim? ilk gununki haric
onunkine yansidi gecen hafta dahada devami gelecekİlk gün bir kaza oldu evet
Ama ben puanlarına yansır derken Umut'a vereceğin puanlardan bahsetmiştim yoksa bana düşük vermezsin tabii ki biliyorum.
O bir şekilde yolunu bulur yine ne şeytandıronunkine yansidi gecen hafta dahada devami gelecek
zaten nedense ona vermek istedigim puanin birkac puan ustu oluyor. bir kac hafta icinde elenmezse finali görurO bir şekilde yolunu bulur yine ne şeytandır
Oo destere bey teşrif ettiler gözlerimiz yollarda kalmıştı gelse de şarkımı yorumlasa diyordum ben dekeşke gelmeseydi