tuba büyüküstünün reklam danışmanıydı o)
Ayben öyle bir görev üstlenmişti bacımız kendine.
@DarkLeqenD hayırdır laa niye pes ettin.
tuba büyüküstünün reklam danışmanıydı o)
Emre kimdi ya ben çıkaramadım.@mrt-06 final haftaları kalitesinde şarkı harcamıssın demiş erken oldu sanırım biraz ama yine iyi şarkıları vardır tabi![]()
her hafta en yuksek veriyorsun 😉benim ki sadece 1 şarkıcı içino da zaten sıradan bir şarkıcı değil
![]()
sonuclar aciklandi daha neyi bekliyorsun. yorgan yastik seni bekler 😉
Ben son 6-7 haftaya doğru zirveye oynarım
benim puanim belli. sag elindeki parmak sayisiŞarkımı paylaşırım diye bekliyorum.![]()
Tamam işte Neşet Babaya her hafta tam puanher hafta en yuksek veriyorsun 😉
Niye sol el değil?benim puanim belli. sag elindeki parmak sayisi![]()
sibel canın şarkısı harcanmış bence böyle mükemmelbir şarkıyı hangi kulakla oyladılar anlamadım ayolEmre kimdi ya ben çıkaramadım.![]()
benim puanim belli. sag elindeki parmak sayisi![]()
Niye sol el değil?
sol eldeki damarlar kalbe gittigi denilirya. kalp oldumu arti 1 oluyor 😛Niye sol el değil?
sibel canın şarkısı harcanmış bence böyle mükemmelbir şarkıyı hangi kulakla oyladılar anlamadım ayol![]()
soner sarıkabadayının antileri var demek forumda başta senyanındaki keltoş milleti kaçırtmıştır)
İyiyiz mutluyuz da abartmaya gerek yok daha maraton uzun.@Bully final puani aldin nerdesin. yorumun dusuncelerin ruh halin suan nasil![]()
Konuşalım önce sonra bakarız.
Sağ eli 6 parmak çünkü onun solu 5
Ariana'ya düşük veriyorsun çünkü..
Ne saçmalıyorsunuz siz?sol eldeki damarlar kalbe gittigi denilirya. kalp oldumu arti 1 oluyor 😛
ne alaka kel alaka iste
bende her hafta baska sanatciya verecem yani ferdi sirasini saldiTamam işte Neşet Babaya her hafta tam puansadece bir şarkıcıya her hafta tam puan veriyorum
![]()
Geçen hafta yüksek verdim diye hatırlıyorumKonuşalım önce sonra bakarız.
Sağ eli 6 parmak çünkü onun solu 5
Ariana'ya düşük veriyorsun çünkü..