batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Şuanda enerjim bitti seninle @xemrexxx melunu uğraşsınBu hafta veda ediyoruz![]()
Şuanda enerjim bitti seninle @xemrexxx melunu uğraşsınBu hafta veda ediyoruz![]()
Bu hafta epey iyi bir slow gelecek.bu haftaki sarkin ne olacak ? listemin 1 numarasi sibel canin slow sarkilarindan birini bekliyor![]()
Vermezsen verme.@mrt-06 Galata ile yarışmadan sana 5'den yukarı puan yok![]()
Belki sevdiğin şarkıyla gelirim kestirip atma .ssŞuanda enerjim bitti seninle @xemrexxx melunu uğraşsınAyrıca Ziynet Sali'ye çok bile vermişim gelecek hafta 2 puanını keserim
![]()
Bu hafta bu şarkıyla elenirsem forumu bırakıyorum(Recap süresi 0:30-1:34)
@Çiğdem- bu sefer de doğru yeri almazsan yarışmayı sabote ederim ona göre
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @BesaleT
Konuş konuş sonra da kestirip atma olduBelki sevdiğin şarkıyla gelirim kestirip atma .ss
@destere Yapmaz öyle şey o ekibini her zaman korurNeyse ben bir orta yol bulacam siz merak etmeyin ama sen yine de benim puanlarımı yükselt senden daha iyi puanlar bekliyorum
![]()
Baya kurtulmuşum zatenhaftaya ilk 5e girersem 2-3 hafta daha elenmem sırf geçen hafta aktif değilsin dedin diye bugün aktif oldum ve çok eğlendim aktif olmaya çalışacağım bundan sonra
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine mi kalite elendi?Candan Erçetin'e düşük verenler sizler yanliş dinlemişsiniz sizin suçunuz değil bu
![]()
çok pis kin tuttum sana öfkem en az bir haftada zor geçerhogatha yarışmayı ertelemese bu hafta darbeyi yiyeceksin demektir
)
haftaya verecegim biri tepe tepe kullan. zaten elenmezsim. icim rahat o konuda![]()
@mrt-06 final haftaları kalitesinde şarkı harcamıssın demiş erken oldu sanırım biraz ama yine iyi şarkıları vardır tabi![]()
Sanırım 100.söyleyişin![]()
etikete falan gerek yok her türlü tam puan benden her hafta![]()
senin kart ajdanın profili düşüktü şarkıda sorun yoktubizim millet büyüklerine hürmet etmek konusunda çok duyarlıdır ama o da bir yere kadar yarışma heyecanı gittikçe artınca hürmet yerine tekmeyi basarız ajdoşuna
)
Bana böyle hareketlerle gelin![]()
Tam puanın garanti aga umarım elenmezsin![]()
Çerezlik şarkıyla final puanı alıyorum bundan sonrasını sen düşün artık.![]()
yanındaki keltoş milleti kaçırtmıştır)
soner sarıkabadayının antileri var demek forumda başta sen![]()
İki haftadır elenmenin kıyısındasın sen bence vites arttır artık Cem Karaca'yla ilk haftalarda elenirsen yazık olur yani şampiyonluk adaylarından olman lazım![]()
İyiyiz mutluyuz da abartmaya gerek yok daha maraton uzun.
Tabii listemdeki en zayıf şarkılardan birinin böyle bir başarı elde etmesi güzel, demek ki ilerleyen haftalarda şov yapacaz.![]()
Geçen hafta yüksek verdim diye hatırlıyorum![]()
Bu hafta bu şarkıyla elenirsem forumu bırakıyorum(Recap süresi 0:30-1:34)
@Çiğdem- bu sefer de doğru yeri almazsan yarışmayı sabote ederim ona göre
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @BesaleT
siradaki sarkiyi merakla bekliyorum
sen yine klibe bir polat yerleştirirsin rahat durmazsın)
Tam puan-1 alırsın.
ladies and centilmen and değişik tür @destere yarışma bittiğine göre izlediğiniz dizilere oy kullanabilirsinizSenle koalisyon kuracağıma gider İçerde izlerim
7.olmuşum güzel korkun bizden emin adımlarla geliyoruz![]()
Çiğdem konuyu açmadı yarın paylaşırım artık ama sende yazacaksan yaz artık fıkrayı.![]()
aaa @destere bu yine kıytırık yarışmasını reklam yapıyor burada sopanı al koş ayoll başkan olarakladies and centilmen and değişik tür @destere yarışma bittiğine göre izlediğiniz dizilere oy kullanabilirsiniz@dreamy bu da sana adındaki kenafirliği atmak için bir şans
https://fav10.net/forum/forums/reyting-tv-anketleri.580/
ozaman 17 puan cepte.Bu hafta epey iyi bir slow gelecek.Hatta bir dizide kullanılmıştı.
Vermezsen verme.![]()
gecen sefer kil payi final puani kaybetmisti yine yoktudeniz seki bu sefer rahat atlatmış haftayı @vadikızı ilk kez stres yaşamadan bir yarışma takip edebilirdi ama şansını kullanamadı bugün![]()
ladies and centilmen and değişik tür @destere yarışma bittiğine göre izlediğiniz dizilere oy kullanabilirsiniz@dreamy bu da sana adındaki kenafirliği atmak için bir şans
Ben geçen hafta iyi vermiştim .ssKonuş konuş sonra da kestirip atma olduÖnce Cem Karaca'ya yüksek verdiğini göreyim ondan sonra belki fikrim değişir
![]()
burayi takip ettim. dizi mizi izlemedim benladies and centilmen and değişik tür @destere yarışma bittiğine göre izlediğiniz dizilere oy kullanabilirsiniz@dreamy bu da sana adındaki kenafirliği atmak için bir şans
ozaman 17 puan cepte.
1 de ajdaya gudecek.
gecen sefer kil payi final puani kaybetmisti yine yoktu
iki kere paylasirsin. zarari yokÇiğdem konuyu açmadı yarın paylaşırım artık ama sende yazacaksan yaz artık fıkrayı.![]()
olabilir. kacma kismi daha mantikli geldiarkasından konuşmak gibi olmasın ama belkide evlenmiştir sevdiğine kaçmıştır yani her şey olabilir başka türlü kesin gelirdi![]()
Güzel şarkıları bekliyorum şimdilik en fazla bu kadar çıkıyor
Yok ya ortalamanın üstünde olur hep oylarım sana
Önemli değil sende iyi puan vermişsin@FaJi sağol güzel puan![]()
Önemli değil.Sende çok iyi oy vermişsin teşekkürler@FaJi Teşekkürler çok güzel puan
@sokak sanati Teşekkürler, merak etme bu sefer benim puan da seninkinin altında değil![]()
aynen zaten klipte shakira çıkana kadar gözümü kapadım @Harunnn60 pitbull hayranı olduğunu bilmiyordumhahaha ayy bu arada @mrt-06 @destere bu kel kafalı adamlar yüzündenmi acaba gerçekten bu hafta böyle oldu sibel can gibi shakirada dibi görmüş bu hafta @Harunnn60
@MasacRE- nin kel kafalı adamı zaten her hafta sürünüyor hep bu kel kafalı adamlar yüzünden![]()
![]()
![]()
Kötü oy çıkmadı derken seni değil de sonuçlar açıklanırkenki oyları kast etmiştim.Güzel şarkıları bekliyorum şimdilik en fazla bu kadar çıkıyor
Yok ya ortalamanın üstünde olur hep oylarım sana
Önemli değil sende iyi puan vermişsin
Önemli değil.Sende çok iyi oy vermişsin teşekkürler![]()
aaa benimde canım var dinlenicem uyuyacam ayollaynen zaten klipte shakira çıkana kadar gözümü kapadım @Harunnn60 pitbull hayranı olduğunu bilmiyordum
şarkı seçimini yapamıyorlar
hem sen niye yeni konu açmıyorsunki hogatha burası bayatladı ?