Hadi tüketelim 6 oldu
6 son zaten 6 dan daha düşük veremiyorum bundan sonra istediğin kadar yazabilirsin )
Hadi tüketelim 6 oldu
bu muydu yani neyse ben Babayı dinlemeye gidiyorum diyecektim aklıma geldi de TWD izleyecem6 son zaten 6 dan daha düşük veremiyorum bundan sonra istediğin kadar yazabilirsin )
Eskiden özelden yarışmacıları gönderirdin ki bu daha geçen haftaydı artık göndermiyorsun noldu kız 😱hahahah evet ayak resimleri koyuyordun bende kurbağa benzettiğimi söylüyordum yalını @Bully kuduruyordu ayoll
kullanmis artik. is isten gectiSence neden bu soruyu sordum.
kullanmis artik. is isten gecti
her hafta böyle olacaksa yazik bir deri bi kemik kalacanKullanmayanlar ile farkı kapatacağım düşük vermişse.
Bu fikir nasıl çıktı yaOylarımı Kullandım. Aynur Aydın elenir bence.
malesef bende dusuk vermisim. Ezoyuda tanimiyordum ama onun sesi daha guzeldi ve sarkilariBu fikir nasıl çıktı ya
her hafta böyle olacaksa yazik bir deri bi kemik kalacan
ben sana en basindan baska sanatci sec demistim. ben gecen hafta sana cok bonkör davranmisim. 17 vermisim. bu hafta en sert dususu galiba Ajda ve sonrasinda sen yasamissiniz.Stresten öldüreceksiniz zaten beni.
Puan mı dileneceksinSence neden bu soruyu sordum.
Malesef .s.sBu fikir nasıl çıktı ya
Anlaşıldı 1 puan aldım senin oylamanda sanırımPuan mı dileneceksin
Malesef .s.s
İki kişi şimdiden düşük oylamış sağlık olsun haklısın Ezonun oylamalarında senden çok iyi puanlar alıyordum hakikatenmalesef bende dusuk vermisim. Ezoyuda tanimiyordum ama onun sesi daha guzeldi ve sarkilari
Puan mı dileneceksin
Malesef .s.s