TVen Fav10 İtirafları 43.Bölüm

@sürgünüm itirafimi oku. ilk olarak paylasilmis.
artik türkceme laf etmezsin umarim :A

nerelerdeydin bugun. yerin belli oldu :)

@Bully seninki teve 2 de suan :)
İçerde izliyorum şimdi sen diyince zap yaptım ama sonra İçerde'ye geri döndüm. :A Sen benim yerime de izle. :A

suan Gökhani dinliyorum teve 2 de. artik onu gördukce aklima geleceksin .
aa evliymis :O
Evet çocuğu da var hatta, ikinci kızı da yolda. :D

İçerde izliyorum şimdi sen diyince zap yaptım ama sonra İçerde'ye geri döndüm. :A Sen benim yerime de izle. :A

Evet çocuğu da var hatta, ikinci kızı da yolda. :D
masallah. yok ya ben kanal degistirdim. icerde haric tum kanallardaki yapimlara bakiyorum suan :A

İtiraf 10'u kim yaptıysa çıksın söylesin vallahi alnından öpeceğim :A EDHO'ya karı dizisi diyorlar ama Polat'ın kırdığı cevizleri saysak buradan Pana Film'e otoban olur :D

Memnun olduk Zeynep. :D Gizli kalan bilgileri de bekliyoruz önümüzdeki itiraf bölümüne. Kaçış yok. :A @dosimosi Forumda yanılmıyorsam ikinci öğretmen @denizz19 dostum da var. :)

Bu arada ellerine sağlık Atacan. Bu hafta genel olarak itiraflar itiraf olmuş. :D

Bildiğin üzere Amerika Güreşi takip ediyorum , yazılan bir senaryo canımı sıktı da aklıma geldikçe moralim bozuluyor :D

:F:Fnasıl bir senaryoymuş bu yaa canını sıkıyor bea

91 doğumluyum cnm @vadikızı ile tanıstığımızda üni sondaydım benim yazın staj yaptığımıda bilir 1 yıl sonrada buraya geldim işte 3 doğum günü kutladık sen yine gevezelik yapıyorsun her zamanı gibi :A

@xemrexxx
evettt aynen öyleee şu kızın yakasından düş emree ben gelirsem fena olacak heee:F:F

bozacının şahidi şıracı :F

:bağır::bağır:gelirsem orayaaaaaa sana şıracıyı gösterirmmm yer cücesiiii