- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Bugün boş günümdü aslında, spordaydım.@sürgünüm itirafimi oku. ilk olarak paylasilmis.
artik türkceme laf etmezsin umarim
nerelerdeydin bugun. yerin belli oldu![]()
Bugün boş günümdü aslında, spordaydım.@sürgünüm itirafimi oku. ilk olarak paylasilmis.
artik türkceme laf etmezsin umarim
nerelerdeydin bugun. yerin belli oldu![]()
suan Gökhani dinliyorum teve 2 de. artik onu gördukce aklima geleceksin .Bugün boş günümdü aslında, spordaydım.![]()
İçerde izliyorum şimdi sen diyince zap yaptım ama sonra İçerde'ye geri döndüm.
Evet çocuğu da var hatta, ikinci kızı da yolda.suan Gökhani dinliyorum teve 2 de. artik onu gördukce aklima geleceksin .
aa evliymis :O
masallah. yok ya ben kanal degistirdim. icerde haric tum kanallardaki yapimlara bakiyorum suanİçerde izliyorum şimdi sen diyince zap yaptım ama sonra İçerde'ye geri döndüm.Sen benim yerime de izle.
Evet çocuğu da var hatta, ikinci kızı da yolda.![]()
hem yapıp hem soruyorİtiraf 10'u kim yaptıysa çıksın söylesin vallahi alnından öpeceğimEDHO'ya karı dizisi diyorlar ama Polat'ın kırdığı cevizleri saysak buradan Pana Film'e otoban olur
![]()
Ben agalarımı satmam bu hain itirafı yapsa yapsa @Çiğdem- çikinellası yapmıştırhem yapıp hem soruyor![]()
ben anonim itiraf yapmıyorumBen agalarımı satmam bu hain itirafı yapsa yapsa @Çiğdem- çikinellası yapmıştır![]()
bende yapmayacaktim ama anonim yazmis fakat böylesi daha guzel aslindaben anonim itiraf yapmıyorum![]()
Bir yanlışlık oldu kusura bakma.bende yapmayacaktim ama anonim yazmis fakat böylesi daha guzel aslinda![]()
Tesekkurler. kendimi yaklasik 2 yil sonra tanittim. gerisi 2 yil sonra aciklanir
sorun degil. bundan sonra anonim olsun zatenBir yanlışlık oldu kusura bakma.![]()
Aaaaa ama iki seneye kim öle kim kala.Tesekkurler. kendimi yaklasik 2 yil sonra tanittim. gerisi 2 yil sonra aciklanir
@denizz19 ne ögretmenisin ?
sorun degil. bundan sonra anonim olsun zaten
TarihTesekkurler. kendimi yaklasik 2 yil sonra tanittim. gerisi 2 yil sonra aciklanir
@denizz19 ne ögretmenisin ?
sorun degil. bundan sonra anonim olsun zaten
Bildiğin üzere Amerika Güreşi takip ediyorum , yazılan bir senaryo canımı sıktı da aklıma geldikçe moralim bozuluyor![]()
91 doğumluyum cnm @vadikızı ile tanıstığımızda üni sondaydım benim yazın staj yaptığımıda bilir 1 yıl sonrada buraya geldim işte 3 doğum günü kutladık sen yine gevezelik yapıyorsun her zamanı gibi![]()
bozacının şahidi şıracı![]()
boşver ablanasıl bir senaryoymuş bu yaa canını sıkıyor bea
@xemrexxx
evettt aynen öyleee şu kızın yakasından düş emree ben gelirsem fena olacak heee
gelirsem orayaaaaaa sana şıracıyı gösterirmmm yer cücesiiii
boşver abla![]()
usengec. iki kere sordun sirf benim gördugum. git ilk sayfalara bak görursun hatta ilk sayfada diye hatirliyorum hatta ilk paylasandi galibaiyi madem öyle olsun sen şarkını göndermişmiydin ablam![]()
usengec. iki kere sordun sirf benim gördugum. git ilk sayfalara bak görursun hatta ilk sayfada diye hatirliyorum hatta ilk paylasandi galiba![]()