yapma sunu kiz yine surat asacak
yapma sunu kiz yine surat asacak
Kız bu hafta itiraflarda diğer bayan üyelerimizin gerisinde kalmışsın yorumun nedir bu konuda.
yapma sunu kiz yine surat asacak![]()
ozaman kafa biraz gidik bugun. sacma oldugunun farkina vardigin icin iyi oldugun kanisina varmistimBiz sülümanız süleyman değilbve yine biz istediğimiz kişi oluruz.
iyiyim demedim ki![]()
![]()
Biz sülümanız süleyman değilbve yine biz istediğimiz kişi oluruz.
iyiyim demedim ki![]()
![]()
gecen haftaninki itiraftan cok iftiraya benziyorduGeçtiğimiz haftalarda herkes içini boşaltınca bu haftaya pek bir şey kalmamış anlaşılan, sönük geçmiş bu hafta![]()
bana itiraf yapılmamasından yanayım bende keşke @xemrexxx in pis iftirasınıda yayınlamasaydın daha iyilik yaparsam ona görür bu haftada yolcu olucak yarışmadaKız bu hafta itiraflarda diğer bayan üyelerimizin gerisinde kalmışsın yorumun nedir bu konuda.![]()
O zaman gelecek hafta senden itiraf bekliyorum.Geçtiğimiz haftalarda herkes içini boşaltınca bu haftaya pek bir şey kalmamış anlaşılan, sönük geçmiş bu hafta![]()
boykotmu etmisti ? izleyip duruyor ama@OzaN bu hafta kızacağın hiçbir itiraf yok, artık şu boykotu bırak.![]()
Birkaç haftadır konuya uğrayıp çıkıyor o yüzden boykot dedim.boykotmu etmisti ? izleyip duruyor ama![]()
Bildiğin üzere Amerika Güreşi takip ediyorum , yazılan bir senaryo canımı sıktı da aklıma geldikçe moralim bozuluyorsenin yine canınımı sıktılar böyle yorum yapmazdın senn erosumm![]()
O zaman gelecek hafta senden itiraf bekliyorum.![]()
Sendeki gizli potansiyeli görebiliyorum o yüzden direteceğim.Benden sana ekmek çıkmaz boşver beni başkalarına yönel![]()
Son 3 bölümdür konuya uğrayıp sessizce çıkıyorsun, basbayağı boykot işte.Hangi boykot?![]()
Sendeki gizli potansiyeli görebiliyorum o yüzden direteceğim.![]()
Mobildeyken rastladığımdan yorum yapmaya üşeniyorum sanırım.Son 3 bölümdür konuya uğrayıp sessizce çıkıyorsun, basbayağı boykot işte.![]()