TVen Fav10 İtirafları 43.Bölüm

2 DEFA E POSTA DEĞİŞTİRDİM BU FORUM YÜZÜNDEN AYOLL :F ben ve birkaç üyede olmuştu foruma mesaj yazamıyorduk @ozan dedide epostayı değiştirmiştik hatta @destere de yapmıştı bunu :A
inanmam @Ozan I Da tehdit etmişsindir sen dediğini demezse ona da destereye yaptığın gibi ahlaksız teklifte bulunursun :F

2 DEFA E POSTA DEĞİŞTİRDİM BU FORUM YÜZÜNDEN AYOLL :F ben ve birkaç üyede olmuştu foruma mesaj yazamıyorduk @ozan dedide epostayı değiştirmiştik hatta @destere de yapmıştı bunu :A
inanmam @Ozan I Da tehdit etmişsindir sen dediğini demezse ona da destereye yaptığın gibi ahlaksız teklifte bulunursun :F
Yalnız Emre sana çok büyük bir entrika kurmuş abla, kız Emre'den taktik alıp @destere'ye bu şekilde nikahı basabilirsin destere farkında bile olmadan evlenirsiniz. :F

Yalnız Emre sana çok büyük bir entrika kurmuş abla, kız Emre'den taktik alıp @destere'ye bu şekilde nikahı basabilirsin destere farkında bile olmadan evlenirsiniz. :F
inanmam @OzaN I Da tehdit etmişsindir sen dediğini demezse ona da destereye yaptığın gibi ahlaksız teklifte bulunursun :F
nickime tıklayınca yaşım görünüyor zaten :A ayrıca destereye itiraf yapanı bulursam kötü olucak :A :A :A

hogatha bana yüz görümlülüğü alacak sonra yüzümü göstereceğim sonra kendimi göstereceğim sonra halvet sonra nikah :) öyle şappadanak nikaha oturacak değiliz :))

bu arada hakkımda itirafta bulunan değerli arkadaşımız erkekse alnından dişiyse dudaklarından öpüyorum:) uzun süredir hakkımda itirafta bulunan olmamıştı nerdeyse reyting kaybına uğruyordum teşekkürlerimi şaapayım arkadaşa :))

hahaha sana yapılan piss itirafı savunuyorum ancadan beridir :A
oklavana sağlık bana iftirada bulunanların hakkından gelirsin zaten :) ben twd sayfasına geçeyim beşinci bölümüde izledim harika bir bölümdü baştan sona hemde maggie li falan muhteşemdi :)

Emeğine sağlık kardeşim, güzel bir bölüm olmuş, keyifle okudum. :) @mrt-06