ben 4 yıldır aynısını kullanıyorum yalan atma sinsirellaKanıtlarım ayoll @OzaN biliyor epostalarımızı değiştirmek zorunda olduğumuzu![]()
ben 4 yıldır aynısını kullanıyorum yalan atma sinsirellaKanıtlarım ayoll @OzaN biliyor epostalarımızı değiştirmek zorunda olduğumuzu![]()
Peki teşekkürler.Yok valla yazacağım bir şey yok yaBen seyirciyim, severek takip ediyoruz programınızı
![]()
Hep mi mobilsin yahu.Mobildeyken rastladığımdan yorum yapmaya üşeniyorum sanırım.![]()
Valla %85 falan öyle.Peki teşekkürler.
Hep mi mobilsin yahu.![]()
Aslında mobilden mesaj yazmak daha pratik ama Tapatalk'a tövbelisin.Valla %85 falan öyle.![]()
2 DEFA E POSTA DEĞİŞTİRDİM BU FORUM YÜZÜNDEN AYOLLben 4 yıldır aynısını kullanıyorum yalan atma sinsirella![]()
inanmam @Ozan I Da tehdit etmişsindir sen dediğini demezse ona da destereye yaptığın gibi ahlaksız teklifte bulunursun2 DEFA E POSTA DEĞİŞTİRDİM BU FORUM YÜZÜNDEN AYOLLben ve birkaç üyede olmuştu foruma mesaj yazamıyorduk @ozan dedide epostayı değiştirmiştik hatta @destere de yapmıştı bunu
![]()
2 DEFA E POSTA DEĞİŞTİRDİM BU FORUM YÜZÜNDEN AYOLLben ve birkaç üyede olmuştu foruma mesaj yazamıyorduk @ozan dedide epostayı değiştirmiştik hatta @destere de yapmıştı bunu
![]()
Yalnız Emre sana çok büyük bir entrika kurmuş abla, kız Emre'den taktik alıp @destere'ye bu şekilde nikahı basabilirsin destere farkında bile olmadan evlenirsiniz.inanmam @Ozan I Da tehdit etmişsindir sen dediğini demezse ona da destereye yaptığın gibi ahlaksız teklifte bulunursun![]()
içerde senaristleri beni örnek almalı bu entrika konusundaYalnız Emre sana çok büyük bir entrika kurmuş abla, kız Emre'den taktik alıp @destere'ye bu şekilde nikahı basabilirsin destere farkında bile olmadan evlenirsiniz.![]()
Mobil sürümle problemim yok ama normal klavye hızım dokunmatik klavye hızımdan çok daha yüksek. Tabletteyken yine idare eder de telefonda berbat durum.Aslında mobilden mesaj yazmak daha pratik ama Tapatalk'a tövbelisin.![]()
Yalnız Emre sana çok büyük bir entrika kurmuş abla, kız Emre'den taktik alıp @destere'ye bu şekilde nikahı basabilirsin destere farkında bile olmadan evlenirsiniz.![]()
nickime tıklayınca yaşım görünüyor zateninanmam @OzaN I Da tehdit etmişsindir sen dediğini demezse ona da destereye yaptığın gibi ahlaksız teklifte bulunursun![]()
kız foruma kayıt olurken doğru tarih verdiğini ne bilelimnickime tıklayınca yaşım görünüyor zatenayrıca destereye itiraf yapanı bulursam kötü olucak
![]()
![]()
![]()
9 eylül 1991 işte ayoll 22 yasında geldim 3 tanede doğum günü yapmadıkmı oldu 25 3 ayrı doğum günümü kutladıkkız foruma kayıt olurken doğru tarih verdiğini ne bilelim![]()
kız sen 1987 ya da 1989 lusun yalan atma çarpılırsın9 eylül 1991 işte ayoll 22 yasında geldim 3 tanede doğum günü yapmadıkmı oldu 25 3 ayrı doğum günümü kutladık![]()
91 doğumluyum cnm @vadikızı ile tanıstığımızda üni sondaydım benim yazın staj yaptığımıda bilir 1 yıl sonrada buraya geldim işte 3 doğum günü kutladık sen yine gevezelik yapıyorsun her zamanı gibikız sen 1987 ya da 1989 lusun yalan atma çarpılırsın![]()
bozacının şahidi şıracı91 doğumluyum cnm @vadikızı ile tanıstığımızda üni sondaydım benim yazın staj yaptığımıda bilir 1 yıl sonrada buraya geldim işte 3 doğum günü kutladık sen yine gevezelik yapıyorsun her zamanı gibi![]()
Yalnız Emre sana çok büyük bir entrika kurmuş abla, kız Emre'den taktik alıp @destere'ye bu şekilde nikahı basabilirsin destere farkında bile olmadan evlenirsiniz.![]()
hahaha sana yapılan piss itirafı savunuyorum ancadan beridirhogatha bana yüz görümlülüğü alacak sonra yüzümü göstereceğim sonra kendimi göstereceğim sonra halvet sonra nikahöyle şappadanak nikaha oturacak değiliz
)
oklavana sağlık bana iftirada bulunanların hakkından gelirsin zatenhahaha sana yapılan piss itirafı savunuyorum ancadan beridir![]()