ben 4 yıldır aynısını kullanıyorum yalan atma sinsirellaKanıtlarım ayoll @OzaN biliyor epostalarımızı değiştirmek zorunda olduğumuzu
ben 4 yıldır aynısını kullanıyorum yalan atma sinsirellaKanıtlarım ayoll @OzaN biliyor epostalarımızı değiştirmek zorunda olduğumuzu
Peki teşekkürler.Yok valla yazacağım bir şey yok ya Ben seyirciyim, severek takip ediyoruz programınızı
Hep mi mobilsin yahu.Mobildeyken rastladığımdan yorum yapmaya üşeniyorum sanırım.
Valla %85 falan öyle.Peki teşekkürler.
Hep mi mobilsin yahu.
Aslında mobilden mesaj yazmak daha pratik ama Tapatalk'a tövbelisin.Valla %85 falan öyle.
2 DEFA E POSTA DEĞİŞTİRDİM BU FORUM YÜZÜNDEN AYOLL ben ve birkaç üyede olmuştu foruma mesaj yazamıyorduk @ozan dedide epostayı değiştirmiştik hatta @destere de yapmıştı bunuben 4 yıldır aynısını kullanıyorum yalan atma sinsirella
inanmam @Ozan I Da tehdit etmişsindir sen dediğini demezse ona da destereye yaptığın gibi ahlaksız teklifte bulunursun2 DEFA E POSTA DEĞİŞTİRDİM BU FORUM YÜZÜNDEN AYOLL ben ve birkaç üyede olmuştu foruma mesaj yazamıyorduk @ozan dedide epostayı değiştirmiştik hatta @destere de yapmıştı bunu
2 DEFA E POSTA DEĞİŞTİRDİM BU FORUM YÜZÜNDEN AYOLL ben ve birkaç üyede olmuştu foruma mesaj yazamıyorduk @ozan dedide epostayı değiştirmiştik hatta @destere de yapmıştı bunu
Yalnız Emre sana çok büyük bir entrika kurmuş abla, kız Emre'den taktik alıp @destere'ye bu şekilde nikahı basabilirsin destere farkında bile olmadan evlenirsiniz.inanmam @Ozan I Da tehdit etmişsindir sen dediğini demezse ona da destereye yaptığın gibi ahlaksız teklifte bulunursun
içerde senaristleri beni örnek almalı bu entrika konusunda @ForumdashYalnız Emre sana çok büyük bir entrika kurmuş abla, kız Emre'den taktik alıp @destere'ye bu şekilde nikahı basabilirsin destere farkında bile olmadan evlenirsiniz.
Mobil sürümle problemim yok ama normal klavye hızım dokunmatik klavye hızımdan çok daha yüksek. Tabletteyken yine idare eder de telefonda berbat durum.Aslında mobilden mesaj yazmak daha pratik ama Tapatalk'a tövbelisin.
Yalnız Emre sana çok büyük bir entrika kurmuş abla, kız Emre'den taktik alıp @destere'ye bu şekilde nikahı basabilirsin destere farkında bile olmadan evlenirsiniz.
nickime tıklayınca yaşım görünüyor zaten ayrıca destereye itiraf yapanı bulursam kötü olucakinanmam @OzaN I Da tehdit etmişsindir sen dediğini demezse ona da destereye yaptığın gibi ahlaksız teklifte bulunursun
kız foruma kayıt olurken doğru tarih verdiğini ne bilelimnickime tıklayınca yaşım görünüyor zaten ayrıca destereye itiraf yapanı bulursam kötü olucak
9 eylül 1991 işte ayoll 22 yasında geldim 3 tanede doğum günü yapmadıkmı oldu 25 3 ayrı doğum günümü kutladıkkız foruma kayıt olurken doğru tarih verdiğini ne bilelim
kız sen 1987 ya da 1989 lusun yalan atma çarpılırsın9 eylül 1991 işte ayoll 22 yasında geldim 3 tanede doğum günü yapmadıkmı oldu 25 3 ayrı doğum günümü kutladık
91 doğumluyum cnm @vadikızı ile tanıstığımızda üni sondaydım benim yazın staj yaptığımıda bilir 1 yıl sonrada buraya geldim işte 3 doğum günü kutladık sen yine gevezelik yapıyorsun her zamanı gibikız sen 1987 ya da 1989 lusun yalan atma çarpılırsın
bozacının şahidi şıracı91 doğumluyum cnm @vadikızı ile tanıstığımızda üni sondaydım benim yazın staj yaptığımıda bilir 1 yıl sonrada buraya geldim işte 3 doğum günü kutladık sen yine gevezelik yapıyorsun her zamanı gibi
Yalnız Emre sana çok büyük bir entrika kurmuş abla, kız Emre'den taktik alıp @destere'ye bu şekilde nikahı basabilirsin destere farkında bile olmadan evlenirsiniz.
hahaha sana yapılan piss itirafı savunuyorum ancadan beridirhogatha bana yüz görümlülüğü alacak sonra yüzümü göstereceğim sonra kendimi göstereceğim sonra halvet sonra nikah öyle şappadanak nikaha oturacak değiliz )
oklavana sağlık bana iftirada bulunanların hakkından gelirsin zaten ben twd sayfasına geçeyim beşinci bölümüde izledim harika bir bölümdü baştan sona hemde maggie li falan muhteşemdihahaha sana yapılan piss itirafı savunuyorum ancadan beridir